Рецепт Торт «ангел» фото

Торт «ангел»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Бісквіт в цьому торті виходить повітряним, ніжним, просто невагомим. Саме тому торт називають «Ангел». Цукрова глазур білого кольору відмінно доповнює картину.

Опис приготування:

Простий і дуже смачний торт. Для його приготування замісити тісто зі збитих з цукром білків і борошна. Викладіть його в форму і випікання до готовності. Приготуйте глазур з цукрової пудри і лимонного соку, полийте торт і дайте їй застигнути. Після цього торт можна подати на стіл. Приємного чаювання!

  • Заголовок для палітурки - 40 грам
  • Борошно - 40 грам
  • Білки - 8 штук
  • Цукрова пудра - 1, 5 склянки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
тістечка & Quot; Angel
Просійте борошно.
тістечка & Quot; Angel
Збийте білки, поступово додаючи ванільний цукор і 1 склянка цукрової пудри.
тістечка & Quot; Angel
Додайте борошно і акуратно перемішайте. Викладіть тісто в застелену пергаментом форму і випікання в розігрітій до 160 градусів духовці протягом 50 хвилин.
тістечка & Quot; Angel
Грати застеліть пергаментом, посипте цукровою пудрою і переверніть на неї готовий корж з форми.
тістечка & Quot; Angel
Змішайте 0, 5 склянки цукрової пудри і лимонний сік. Що вийшла глазур'ю полийте торт і дайте їй застигнути. Після цього торт можна подати на стіл.

Схожі рецепти