Торт «ангел»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Бісквіт в цьому торті виходить повітряним, ніжним, просто невагомим. Саме тому торт називають «Ангел». Цукрова глазур білого кольору відмінно доповнює картину.
Опис приготування:
Простий і дуже смачний торт. Для його приготування замісити тісто зі збитих з цукром білків і борошна. Викладіть його в форму і випікання до готовності. Приготуйте глазур з цукрової пудри і лимонного соку, полийте торт і дайте їй застигнути. Після цього торт можна подати на стіл. Приємного чаювання!
- Заголовок для палітурки - 40 грам
- Борошно - 40 грам
- Білки - 8 штук
- Цукрова пудра - 1, 5 склянки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Просійте борошно.
Збийте білки, поступово додаючи ванільний цукор і 1 склянка цукрової пудри.
Додайте борошно і акуратно перемішайте. Викладіть тісто в застелену пергаментом форму і випікання в розігрітій до 160 градусів духовці протягом 50 хвилин.
Грати застеліть пергаментом, посипте цукровою пудрою і переверніть на неї готовий корж з форми.
Змішайте 0, 5 склянки цукрової пудри і лимонний сік. Що вийшла глазур'ю полийте торт і дайте їй застигнути. Після цього торт можна подати на стіл.