Торт «Білий ангел»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас з'явилося бажання порадувати своїх ласунів який - небудь смачною випічкою, приготуйте кекс з красивою назвою "білий ангел" . Буде ніжно, повітряно і дуже смачно!
Готується такий кекс просто, швидко і виходить настільки смачним, що просто пальчики оближеш. В якості прикраси підійде будь-який крем, глазур, я, наприклад, Краще вже фрукти або ягоди. Адже не дуже хочеться перебивати ніжний смак "білого ангела" зайвої солодкістю. Отже, швидше приступимо до приготування страви.
- Борошно - 300 грам
- Цукор - 2 склянки
- Яєчний білок - 1, 5 склянки
- Екстракт ванілі - 1/2 чайних ложки
- Екстракт мигдалю - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
1. Мартенс відділи Желтков.
2. Збийте білки з екстрактом ванілі і мигдалю до стійких піків.
3. У білки акуратно введіть борошно, цукор і сіль.
4. Помістіть кекс в духовку, розігріту до 180 градусів і випікайте близько 1 годину.
5. Готовий кекс вийміть з форми і охолодіть. Приємного чаювання!