Рецепт Торт «Білий ангел» фото

Торт «Білий ангел»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Кекси
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо у вас з'явилося бажання порадувати своїх ласунів який - небудь смачною випічкою, приготуйте кекс з красивою назвою"Білий ангел" . Буде ніжно, повітряно і дуже смачно!

Опис приготування:

Готується такий кекс просто, швидко і виходить настільки смачним, що просто пальчики оближеш. В якості прикраси підійде будь-який крем, глазур, я, наприклад, Краще вже фрукти або ягоди. Адже не дуже хочеться перебивати ніжний смак"Білого ангела" зайвої солодкістю. Отже, швидше приступимо до приготування страви.

  • Борошно - 300 грам
  • Цукор - 2 склянки
  • Яєчний білок - 1, 5 склянки
  • Екстракт ванілі - 1/2 чайних ложки
  • Екстракт мигдалю - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
кекс
1. Мартенс відділи Желтков.
кекс
2. Збийте білки з екстрактом ванілі і мигдалю до стійких піків.
кекс
3. У білки акуратно введіть борошно, цукор і сіль.
кекс
4. Помістіть кекс в духовку, розігріту до 180 градусів і випікайте близько 1 годину.
кекс
5. Готовий кекс вийміть з форми і охолодіть. Приємного чаювання!

Схожі рецепти