Рецепт Торт «білий трюфель» фото

Торт «білий трюфель»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Чудово смачний і красивий торт"Білий трюфель" прикрасить собою будь-який святковий захід. Бісквіт виходить дуже ніжним і м'яким, а вершковий крем з білим шоколадом і рікоттою тане в роті.

Опис приготування:

Дуже раджу спробувати цей класичний рецепт приготування торта"Білий трюфель" . Десерт виходить казково смачним, ароматним і солодким. Бісквіт ідеально поєднується з ніжним кремом. Готовий торт можна прикрасити на свій розсуд, використовуючи збиті вершки і свіжі фрукти або кокосову стружку. Хай щастить!

  • Борошно - 130 грам
  • Яйця - 6 штук
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 160 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Шоколад білий - 50 грам(+ 150 грам для крему)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Rikotta - 250 грам
  • Желатин - 4 грами
торт
Вершкове масло і білий шоколад (50 грам) ставимо на водяну баню. Повністю розчиняємо шоколад в маслі, постійно помішуючи масу. Знімаємо з вогню, залишаємо остигати.
торт
Цукор і яйця змішуємо і ставимо на водяну баню. Збиваємо масу віночком, розчиняючи цукор.
торт
Яєчно-цукрову масу знімаємо з вогню. Збиваємо міксером 10-15 хвилин. Маса загусне і збільшиться в об'ємі.
торт
Просіваємо в яєчну масу 1/3 частина борошна. Акуратно перемішуємо.
торт
Додаємо половину шоколаду з маслом. Перемішуємо, додаємо ще 1/3 частина борошна. Знову перемішуємо, додаємо залишки шоколаду і знову борошно.
торт
Форму (24 см.) застилає папером для випічки, вливаємо в форму тісто. Випікаємо бісквіт 40 хвилин, температура 200 градусів.
торт
Бісквіт остудіть.
торт
Приготуємо крем. Попередньо замочіть желатин в холодній воді на 15 хвилин. Нагріваємо вершки і кладемо в них 150 грам шоколаду. Помішуючи, розчиняємо шоколад.
торт
Додайте рикотту, перемішайте до однорідності.
торт
2-3 ст.Л. Крему відкладаємо в інший сотейник. Там підігріваємо і змішуємо з желатином, повністю його розчинивши. Потім змішуємо з рештою кремом. Прибираємо масу в холодильник, щоб загусла.
торт
Розрізаємо бісквіт на три коржа. Кожен корж змащуємо кремом і формуємо торт.
торт
Готовий торт прикрашаємо збитими вершками і свіжим і фруктами. Перед вживанням, ставимо в холодильник на 2-3 годину. Смачного!

Схожі рецепти