Рецепт Торт «трюфель Єви» фото

Торт «трюфель Єви»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Яйця , Шоколад , Вершкове масло
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

Не завжди створення торта є складним заняттям. І я вам це доведу за допомогою свого рецепта. А ви уважно все прочитайте, і обов'язково спробуйте його запекти будинку. Дуже смачно!

Опис приготування:

Для вас я підготувала інструкцію того, як приготувати торт"Трюфель Єви" . З боку десерт виглядає дуже вишукано, і на смак не гірше. Але ось технологія проста, як і самі інгредієнти. Головний з яких - гіркий шоколад. Таке солодке сподобається всім, хто любить все шоколадне.

  • Гіркий шоколад - 500 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Вершкове масло - 225 грам
  • Яйце - 9 штук
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Лимонна кислота - 1 щіпка
торт
Відокремте жовтки від білків. Збийте жовтки разом з цукром. Білки залиште в холодильнику.
торт
У сотейнику розтопіть шоколад з маслом.
торт
Потім з'єднайте шоколад з жовтками. Добре перемішайте масу.
торт
Білки з лимонною кислотою збийте до стійких піків.
торт
Обережно вмішати білки лопаткою в основну шоколадну масу.
торт
Форму для випічки покрийте фольгою. Потім змастіть її маслом. Влийте тісто.
торт
Випікайте в розігрітій духовці при 160 градусах протягом 30 хвилин. Повністю остудіть випічку. Залиште її в холодильнику на добу.
торт
Після цього подавайте торт, прикрасивши його какао. Також можете додати стружку шоколаду і цукрову пудру. Приємного чаювання!

Схожі рецепти