Торт «трюфель Єви»
(покроковий рецепт з фото)
Не завжди створення торта є складним заняттям. І я вам це доведу за допомогою свого рецепта. А ви уважно все прочитайте, і обов'язково спробуйте його запекти будинку. Дуже смачно!
Для вас я підготувала інструкцію того, як приготувати торт "трюфель Єви" . З боку десерт виглядає дуже вишукано, і на смак не гірше. Але ось технологія проста, як і самі інгредієнти. Головний з яких - гіркий шоколад. Таке солодке сподобається всім, хто любить все шоколадне.
- Гіркий шоколад - 500 грам
- Цукор - 120 грам
- Вершкове масло - 225 грам
- Яйце - 9 штук
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Лимонна кислота - 1 щіпка
Відокремте жовтки від білків. Збийте жовтки разом з цукром. Білки залиште в холодильнику.
У сотейнику розтопіть шоколад з маслом.
Потім з'єднайте шоколад з жовтками. Добре перемішайте масу.
Білки з лимонною кислотою збийте до стійких піків.
Обережно вмішати білки лопаткою в основну шоколадну масу.
Форму для випічки покрийте фольгою. Потім змастіть її маслом. Влийте тісто.
Випікайте в розігрітій духовці при 160 градусах протягом 30 хвилин. Повністю остудіть випічку. Залиште її в холодильнику на добу.
Після цього подавайте торт, прикрасивши його какао. Також можете додати стружку шоколаду і цукрову пудру. Приємного чаювання!