Рецепт Томатний суп-пюре з моцарелою фото

Томатний суп-пюре з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор , Моцарелла
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Томатний суп-пюре з моцарелою - це легкий і освіжаючий суп родом з середземноморської кухні. Якщо ви хочете приготувати щось незвичайне, але не маєте часом, то готуйте цей супчик!

Опис приготування:

Якщо ви хочете знати, як приготувати томатний суп-пюре з моцарелою, то прочитайте цей рецепт. Такий суп краще подавати холодним. Особливо він гарний у спекотний літній день, так як відмінно насичує і освіжає, не перевантажуючи при цьому шлунок.

  • Вода питна - 500 мілілітрів
  • Томати консервовані - 400 грам
  • Моцарелла - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Селера - 2 штуки (стебло)
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Помідори - 4 штуки
томатний суп-пюре з моцарелою - фото крок 1
Лучок, морквину і селеру необхідно вимити, почистити і нашаткувати на середні тонкі шматочки. У сковорідці з товстим дном розігрійте оливкову олію. Насипте в сковорідку овочі, обсмажуйте їх до м'якості протягом п'яти хвилин.
томатний суп-пюре з моцарелою - фото крок 2
Помідори очистіть від шкірки. Це буде зробити легко, якщо обдати їх спочатку окропом, а потім опустити в крижану воду. Нарізаємо томати часточками, звільняємо їх від насіння.
томатний суп-пюре з моцарелою - фото крок 3
Перекладаємо обсмажені овочі в каструльку, покладемо туди помідори конкассе. Відкриємо банку з консервованими томатами, разом з рідиною виллємо їх в каструлю. Подачі води, довести все до кипіння. Посолити, поперчити і будемо варити годину.
томатний суп-пюре з моцарелою - фото крок 4
Коли суп буде готовий, опустіть в каструлю погружной блендер і гарненько все збийте, щоб вийшло рідке однорідне пюре. Розлийте суп по тарілках, додайте рубаний базилік, а також нарізану моцарелу. Подавайте з грінками.

Схожі рецепти