Томатний суп-пюре з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Томатний суп-пюре з моцарелою - це легкий і освіжаючий суп родом з середземноморської кухні. Якщо ви хочете приготувати щось незвичайне, але не маєте часом, то готуйте цей супчик!
Якщо ви хочете знати, як приготувати томатний суп-пюре з моцарелою, то прочитайте цей рецепт. Такий суп краще подавати холодним. Особливо він гарний у спекотний літній день, так як відмінно насичує і освіжає, не перевантажуючи при цьому шлунок.
- Вода питна - 500 мілілітрів
- Томати консервовані - 400 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Селера - 2 штуки (стебло)
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Помідори - 4 штуки

Лучок, морквину і селеру необхідно вимити, почистити і нашаткувати на середні тонкі шматочки. У сковорідці з товстим дном розігрійте оливкову олію. Насипте в сковорідку овочі, обсмажуйте їх до м'якості протягом п'яти хвилин.

Помідори очистіть від шкірки. Це буде зробити легко, якщо обдати їх спочатку окропом, а потім опустити в крижану воду. Нарізаємо томати часточками, звільняємо їх від насіння.

Перекладаємо обсмажені овочі в каструльку, покладемо туди помідори конкассе. Відкриємо банку з консервованими томатами, разом з рідиною виллємо їх в каструлю. Подачі води, довести все до кипіння. Посолити, поперчити і будемо варити годину.

Коли суп буде готовий, опустіть в каструлю погружной блендер і гарненько все збийте, щоб вийшло рідке однорідне пюре. Розлийте суп по тарілках, додайте рубаний базилік, а також нарізану моцарелу. Подавайте з грінками.