Томатний суп з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Правильна моцарелла робиться з молока буйволиць, але найчастіше в продажу продається моцарелла на коров'ячому молоці. Така теж відмінно підійде для цієї страви.
Суп дуже смачний. Додавання сиру в суп дає якийсь італійський смак, так що його обов'язково варто спробувати. До того ж, немає нічого складного в тому, як приготувати томатний суп з моцарелою.
- Картопля - 4 штуки
- Бульйон м'ясний - 2 L
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Моцарелла - 200 грам
- Зелень - За смаком

Картопля очистіть і наріжте середнього розміру кубиками.

У глибоку каструльку влийте бульйон. Поставте його на вогонь і доведіть до кипіння. У киплячий бульйон кидаємо картоплю, варимо його 10 хвилин.

Моркву і ріпчасту цибулю очищаємо і нарізає звичним способом. Не має значення, натрете ви морква на тертці або подрібніть ножем. В даному випадку це не грає особливої ролі.

Цибулю і моркву обсмажте до м'якості. Намагайтеся на зажарювати сильно цибулю, щоб в бульйоні він не дав гіркий присмак.

Додайте томатну пасту. Влийте трохи води, тушкуйте все разом.

Отриману зажарку перекладіть в каструлю до картоплі. Додайте за смаком цукор, трохи солі і спецій.

Варіть до готовності. В кінці приготування видавіть в суп зубчик часнику. Розлийте суп по мисках. У кожну миску додайте по 3-4 шматочка моцарели і кілька гілочок зелені.

Смачного!