Томатний суп-пюре класичний
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите прості і апетитні супи-пюре, тоді цей рецепт однозначно повинен бути у вашій кулінарній скарбничці. Недорогий, апетитний, нескладний і дуже смачненький ... Чудовий варіант!
Рецепти, подібні до цього, - це справжня знахідка для кожної господині. З мінімуму інгредієнтів у вас вийде відмінний блюдо на обід для всієї родини. Я хочу запропонувати простий спосіб, як приготувати томатний суп-пюре класичний. При бажанні перед подачею ви можете доповнити його сиром, зеленню або сухариками, наприклад. До речі, крім консервованих томатів, ви можете використовувати також свіжі (знявши шкірку) або попередньо запечені з травами, наприклад.
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Томати у власному соку - 800 грам
- Вода або бульйон - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Цибулину очистіть і наріжте кубиками. Часник пропустіть через прес.
2. Викладіть в каструлю вершкове масло, розтопіть його. Відведіть туди цибулю. Обсмажте, помішуючи, до прозорості. Додайте часник, смажте ще пару хвилин.
3. Додайте в каструлю консервовані томати. Посоліть і поперчіть за смаком, можна додати сушені трави для аромату.
4. Влийте склянку води або бульйону. Доведіть до кипіння і залиште нудитися на середньому вогні хвилин на 15-20.
5. Зніміть з вогню, остудіть трохи і подрібніть в блендері до стану пюре. Після знову відправте на плиту і доведіть до кипіння. Усе, супчик можна подавати до столу.