Рецепт Томатний суп-пюре простий фото

Томатний суп-пюре простий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Помідор, Часник, Цибуля
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід
Супи, Супи-пюре

Томатний суп-пюре взагалі не є надто складним у виконанні блюдом. Його може приготувати будь-який, навіть початківець кулінар. Такий супчик буде доречний в обід, він відмінно освіжає і насичує.

Якщо вам стало цікаво, як приготувати томатний суп-пюре простий, то прочитайте цей рецепт. Ви також можете додати гостроти в суп, якщо любите пікантні страви. Для цього ідеально підійде червоний пекучий перець чилі. Досить просто обсмажити його в олії з часником на першому етапі готування.

  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
  • Бульйон (курячий ) - 500 мілілітрів
  • Сік томатний - 250 мілілітрів
  • Помідор (свіжий) - 200 грам
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • Сир твердий, сіль, перець - За смаком
томатний суп-пюре простий - фото крок 1
У сотейник влийте невелику кількість рослинної олії, бажано оливкової, і розігрійте його на плиті. Очистіть від лушпиння часник і роздушіть зубчики ножем. Киньте його в масло і обсмажте дві-три хвилини, а потім дістаньте.
томатний суп-пюре простий - фото крок 2
Очистіть і нарубати дуже дрібно цибулю. Покладіть його в сотейник з маслом і на середньому вогні обсмажуйте до тих пір, поки цибуля не стане прозорим і не набуде золотистого відтінку.
томатний суп-пюре простий - фото крок 3
З помідорів зніміть шкірку, попередньо обшпаривши їх окропом. Вимийте петрушку і наріжте разом з томатами. Додайте інгредієнти в сотейник, туди ж влийте томатний сік і курячий бульйон.
томатний суп-пюре простий - фото крок 4
Суп присолите і додайте спеції. Дайте йому закипіти і зменшіть вогонь до мінімуму. Накрийте сотейник кришкою і варіть суп близько півгодини до повної готовності всіх інгредієнтів.
томатний суп-пюре простий - фото крок 5
Готовий суп збийте занурювальним блендером прямо в сотейнику. Потім знову його доведіть до кипіння. Дайте супу настоятися близько півгодини під закритою кришкою і подавайте його, розлив по піалках і прикрасивши петрушкою. У кожну піалку слід кинути жменю натертого на крупній тертці твердого сиру.

Схожі рецепти