Рецепт Тісто на заквасці для пиріжків фото

Тісто на заквасці для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Дріжджі
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Пиріжки

Завдяки заквасці тісто виходить повітряним і просто тане в роті. Покрокова інструкція з фотографіями підкаже, як приготувати тісто на заквасці для пиріжків. Дивовижні та пісні пиріжки.

Ніжні, повітряні пиріжки з рум'яною скоринкою. Завдяки такому нейтральному за смаком тесту дуже добре відчувається будь-яка начинка. Готуються пиріжки у великій кількості масла. Такі пиріжки точно сподобаються вашим друзям і знайомим.

  • Борошно - 300 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Rafinirovannoe масло - За смаком
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Закваска для тесту - 50 мілілітрів
  • Вода - 300 мілілітрів
тісто на заквасці для пиріжків - фото крок 1
1. Готуємо опару: закваску змішуємо з 100 грамами борошна. Ми залишаємо бродити при температурі 30 градусів на три з половиною години.
тісто на заквасці для пиріжків - фото крок 2
2. Після закінчення часу додаємо борошно, що залишилося, сіль і столову ложку рафінованої олії, робимо заміс і залишаємо його на 1 годину при кімнатній температурі.
тісто на заквасці для пиріжків - фото крок 3
3. Перемішуємо все і знову залишаємо ще на годину.
тісто на заквасці для пиріжків - фото крок 4
4. Тісто виходить м'яким і нещільним. На поверхню столу наливаємо масло і скачує кульки, розгортаємо їх і всередину кладемо будь-яку начинку.
тісто на заквасці для пиріжків - фото крок 5
5. Скріплюємо пиріжки, скачуємо з них довгасті ковбаски.
тісто на заквасці для пиріжків - фото крок 6
6. На сковороду наливаємо рафінована олія. Пиріжки кидаємо в розпечене масло.
тісто на заквасці для пиріжків - фото крок 7
7. Перевертаємо для рівномірного обжарювання. Повинна з'явитися золотава скоринка.
тісто на заквасці для пиріжків - фото крок 8
8. Готові пиріжки перекладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир. Кладемо пиріжки на тарілку і подаємо до столу.

Схожі рецепти