Тісто на заквасці для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки заквасці тісто виходить повітряним і просто тане в роті. Покрокова інструкція з фотографіями підкаже, як приготувати тісто на заквасці для пиріжків. Дивовижні та пісні пиріжки.
Ніжні, повітряні пиріжки з рум'яною скоринкою. Завдяки такому нейтральному за смаком тесту дуже добре відчувається будь-яка начинка. Готуються пиріжки у великій кількості масла. Такі пиріжки точно сподобаються вашим друзям і знайомим.
- Борошно - 300 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Rafinirovannoe масло - За смаком
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Закваска для тесту - 50 мілілітрів
- Вода - 300 мілілітрів
1. Готуємо опару: закваску змішуємо з 100 грамами борошна. Ми залишаємо бродити при температурі 30 градусів на три з половиною години.
2. Після закінчення часу додаємо борошно, що залишилося, сіль і столову ложку рафінованої олії, робимо заміс і залишаємо його на 1 годину при кімнатній температурі.
3. Перемішуємо все і знову залишаємо ще на годину.
4. Тісто виходить м'яким і нещільним. На поверхню столу наливаємо масло і скачує кульки, розгортаємо їх і всередину кладемо будь-яку начинку.
5. Скріплюємо пиріжки, скачуємо з них довгасті ковбаски.
6. На сковороду наливаємо рафінована олія. Пиріжки кидаємо в розпечене масло.
7. Перевертаємо для рівномірного обжарювання. Повинна з'явитися золотава скоринка.
8. Готові пиріжки перекладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир. Кладемо пиріжки на тарілку і подаємо до столу.