Тісто на вершковому маслі для пирога (основа)
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий, швидкий, зручний і смачний варіант, як приготувати тісто на вершковому маслі для пирога, я хочу вам показати. Для любителів солодкої випічки з мінімумом турбот - це те, що треба!
Якщо у вас зовсім немає часу, щоб довго стояти біля плити, цей рецепт стане справжньою знахідкою. Печиво - чудова основа не тільки для чізкейку. З таким коржем можна спекти абсолютно будь-який пиріг: з ягодами, фруктами, сиром або кремом. У кулінарній скарбничці кожної господині такий рецепт точно повинен бути.
Втім, в рецепті завжди можна використовувати більш традиційну борошно з яйцем.
- Печиво - 15-20 штук (будь-який за смаком)
- Вершкове масло - 110 грам
- Цукрова пудра - 1/2 склянки
1. Щоб зробити рецепт ще простіше, я пропоную використовувати блендер. Надішліть в чашу печиво і подрібніть його в дрібну крихту.
2. Всипте цукрову пудру, перемішайте.
3. Додайте вершкове масло.
4. І ще раз вбийте все до однорідності. На весь процес у вас піде не більше 5 хвилин. Хіба не чудово?
5. Готову крихту перекладіть у жароміцних форму.
6. І розподіліть, щільно притискаючи, формуючи рівний корж.