Рецепт Основа для пирога фото

Основа для пирога
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, Борошно
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги

Рецепт приготування основи з тіста для різних пирогів.

Кількість порцій: 1
  • Пшеничного борошна - 250 грам
  • Олія - 125 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1/8 чайних ложки
  • Вода - 1 Чайна ложка
основа для пирога - фото крок 1
Відміряйте потрібну кількість борошна помістивши миску на ваги.
основа для пирога - фото крок 2
Поріжте масло на кубики. Воно повинно бути кімнатної температури, якщо воно тільки з холодильника, то відкладіть на 20 хвилин при кімнатній температурі.
основа для пирога - фото крок 3
Додайте щіпку солі в борошно.
основа для пирога - фото крок 4
Потім, додайте масло в миску.
основа для пирога - фото крок 5
Перемішайте масло і борошно…
основа для пирога - фото крок 6
… до пісочного стану.
основа для пирога - фото крок 7
Тепер додайте яйце …
основа для пирога - фото крок 8
… і вода.
основа для пирога - фото крок 9
Змішайте тісто, вам треба тільки об'єднати всі інгредієнти і не перевтомити тісто.
основа для пирога - фото крок 10
Потім, замісіть тісто руками протягом 30 секунд.
основа для пирога - фото крок 11
Сформуйте плоскі коржі з тіста і покладіть його між двома великими плівками. Помістіть в холодильник на 30 хвилин.
основа для пирога - фото крок 12
Після закінчення 30 хвилин розкачайте тісто не знімаючи плівки.
основа для пирога - фото крок 13
Коли пласт стане трохи більше вашої форми для випічки зніміть одну плівку.
основа для пирога - фото крок 14
Тепер перевертайте тісто і укладайте на форму, потім зніміть іншу плівку.
основа для пирога - фото крок 15
Покладіть тісто в форму трохи розтягуючи до кутів.
основа для пирога - фото крок 16
Тепер, надлишки тесту перегибайте за краї форми.
основа для пирога - фото крок 17
І качалкою "зріжте" надлишки.
основа для пирога - фото крок 18
Руками, акуратно стисніть краї так, щоб тісто злегка виступало вище форми.
основа для пирога - фото крок 19
Виделкою проткніть дно тесту і помістіть в холодильник на 20 хвилин перед тим як використовувати.

Схожі рецепти