Рецепт Тісто на рогалики фото

Тісто на рогалики
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Американська кухня
Тісто
На полуденок
Випічка, Рогалики

Класичне тісто на рогалики готується на основі дріжджового тіста, але рогалики теж смачні, якщо вони з пісочного або листкового тіста. Якщо немає часу на приготування тіста, візьміть готове.

Рогалики за цим рецептом виходять дуже м'якими і смачними, зберігаються вони близько 3 днів в первісному стані. Начинку для таких рогаликів можете вибрати будь-яку на ваш смак (або залишити без начинки, а просто посипати цукром перед відправкою в духовку). Рогалики ще можна готувати з листкового або пісочного тіста.

  • Маргарин - 250 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Крем - 1 склянок
  • Дріжджі - 20 грам
  • Ванілін - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - 20 грам
тісто на рогалики - фото крок 1
1. Розведіть дріжджі в сметані і додайте все сталеві інгредієнти, поступово замішуючи тісто. Маргарин можна додавати розтоплений, а можна натерти на тертці ( я вибираю завжди перший варіант).
тісто на рогалики - фото крок 2
2. Готове тісто відправляємо в холодильник на 30 хвилин, після чого дістаємо, ділимо на рівні частини і розгортаємо з кожної частини пласт. Розріжте пласт теж на рівні сектора і викладіть в середину будь-яку начинку (або просто загорніть рогаликом).
тісто на рогалики - фото крок 3
3. Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього рогалики. Змастіть їх поверхню яйцем і посипте цукром. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
тісто на рогалики - фото крок 4
4. Після запікання дайте рогалик трохи постояти, після чого викладіть їх на блюдо і (остиглі) посипте цукровою пудрою. Тісто для рогаликів за цим рецептом виходить дуже м'яким і смачним.

Схожі рецепти