Рецепт Класичні рогалики фото

Класичні рогалики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Листкове тісто
Вагітним і годуючим
На полуденок
Випічка , Солодке , Рогалики
Кількість порцій: 35
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся простим рецептом класичних рогаликів. Вони виходять повітряні, цукрові, смак як з дитинства. Беріть на замітку мій рецепт!

Опис приготування:

Спробуйте приготувати класичні рогалики за моїм рецептом. Домашні точно оцінять таке частування і попросять добавки!

  • Тісто - 2 пачки Штук (листкове, дріжджове)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукровий пісок - 100-150 грам (за смаком)
класичні рогалики - фото крок 1
Беремо заморожене листкове тісто, розкриваємо упаковку і викладаємо пластини окремо один від одного, щоб вони стали трохи м'якими і розрізаємо їх ножиком для піци так, щоб вийшли трикутнички.
класичні рогалики - фото крок 2
Беремо вершкове масло.
класичні рогалики - фото крок 3
Розтоплюємо його 15-20 секунд в мікрохвильовці.
класичні рогалики - фото крок 4
Змащуємо нарізане тісто розтопленим вершковим маслом.
класичні рогалики - фото крок 5
Беремо цукровий пісок.
класичні рогалики - фото крок 6
Посипаємо намазане маслом тісто цукром.
класичні рогалики - фото крок 7
Закочує трикутнички від широкого краю до вузькому.
класичні рогалики - фото крок 8
Беремо деко, викладаємо його пергаментним папером або калькою.
класичні рогалики - фото крок 9
Перекладаємо наші рогалики на деко. Для двох пачок тесту потрібно два дека.
класичні рогалики - фото крок 10
Змащуємо рогалики маслом і посипаємо цукром.
класичні рогалики - фото крок 11
Ми залишаємо хвилин на 10 на столі, щоб тісто піднялося. Потім випікаємо в духовці температурі 200-220 градусів протягом 40 хвилин.
класичні рогалики - фото крок 12
Через 40 хвилин дістаємо з духовки деко і знімаємо рогалики. Поки рогалики не охололи, не бажано їх викладати один на одного.

Схожі рецепти