Класичні рогалики
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом класичних рогаликів. Вони виходять повітряні, цукрові, смак як з дитинства. Беріть на замітку мій рецепт!
Спробуйте приготувати класичні рогалики за моїм рецептом. Домашні точно оцінять таке частування і попросять добавки!
- Тісто - 2 пачки Штук (листкове, дріжджове)
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукровий пісок - 100-150 грам (за смаком)
Беремо заморожене листкове тісто, розкриваємо упаковку і викладаємо пластини окремо один від одного, щоб вони стали трохи м'якими і розрізаємо їх ножиком для піци так, щоб вийшли трикутнички.
Беремо вершкове масло.
Розтоплюємо його 15-20 секунд в мікрохвильовці.
Змащуємо нарізане тісто розтопленим вершковим маслом.
Беремо цукровий пісок.
Посипаємо намазане маслом тісто цукром.
Закочує трикутнички від широкого краю до вузькому.
Беремо деко, викладаємо його пергаментним папером або калькою.
Перекладаємо наші рогалики на деко. Для двох пачок тесту потрібно два дека.
Змащуємо рогалики маслом і посипаємо цукром.
Ми залишаємо хвилин на 10 на столі, щоб тісто піднялося. Потім випікаємо в духовці температурі 200-220 градусів протягом 40 хвилин.
Через 40 хвилин дістаємо з духовки деко і знімаємо рогалики. Поки рогалики не охололи, не бажано їх викладати один на одного.