Тісто для вареників в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить апетитні вареники з різними начинками, особливо, приготовані власними руками? ! А якщо ви є щасливим володарем хлібопічки, то їх приготування перетворюється в відпочинок.
Зараз я розповім вам, як зробити тісто для вареників в хлібопічці дуже легко і просто. Загалом, коли в будинку з'явився цей чудовий апарат, готувати я почала набагато частіше і з великим задоволенням, тому що відпала потреба возитися з тестом. І з тим, , хто зовсім недавно придбав собі це чудо техніки, я поділюся простим рецептом тіста для вареників в хлібопічці.
- Борошно - 4, 5-5 склянки
- Вода - 400 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка

Виливаємо в контейнер хлібопічки столову ложку масла.

Потім додаємо воду.

Тісто солимо на свій розсуд (я, наприклад, дуже люблю солоне).

Тепер всипаємо 4 склянки борошна і виставляємо режим "заміс тесту", час 1 хвилин.

Відкриваємо контейнер і всипаємо ще борошна. Так повторюємо, поки тісто не стане потрібної консистенції і перестане прилипати до стінок.

Готове тісто на 15 хвилин поміщаємо в холодильник, а потім сміливо приступаємо до ліплення вареників.