Рецепт Тісто для вареників в хлібопічці фото

Тісто для вареників в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 30-35

Хто не любить апетитні вареники з різними начинками, особливо, приготовані власними руками? ! А якщо ви є щасливим володарем хлібопічки, то їх приготування перетворюється в відпочинок.

Опис приготування:

Зараз я розповім вам, як зробити тісто для вареників в хлібопічці дуже легко і просто. Загалом, коли в будинку з'явився цей чудовий апарат, готувати я почала набагато частіше і з великим задоволенням, тому що відпала потреба возитися з тестом. І з тим, , хто зовсім недавно придбав собі це чудо техніки, я поділюся простим рецептом тіста для вареників в хлібопічці.

  • Борошно - 4, 5-5 склянки
  • Вода - 400 мілілітрів
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
тісто для вареників в хлібопічці - фото крок 1
Виливаємо в контейнер хлібопічки столову ложку масла.
тісто для вареників в хлібопічці - фото крок 2
Потім додаємо воду.
тісто для вареників в хлібопічці - фото крок 3
Тісто солимо на свій розсуд (я, наприклад, дуже люблю солоне).
тісто для вареників в хлібопічці - фото крок 4
Тепер всипаємо 4 склянки борошна і виставляємо режим"Заміс тесту" , час 1 хвилин.
тісто для вареників в хлібопічці - фото крок 5
Відкриваємо контейнер і всипаємо ще борошна. Так повторюємо, поки тісто не стане потрібної консистенції і перестане прилипати до стінок.
тісто для вареників в хлібопічці - фото крок 6
Готове тісто на 15 хвилин поміщаємо в холодильник, а потім сміливо приступаємо до ліплення вареників.

Схожі рецепти