Тісто для кистибий
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную хороший варіант тесту для татарського страви кистибий. Тісто замішується з борошна, молока, яйця і солі. Виходить швидке і чудове тісто для коржів.
Перед вами класичний рецепт приготування тіста для кистибий. З інгредієнтів використовуються: мука, сіль, молоко і одне яйце. Тісто виходить досить густим і крутим. Прекрасно випікається на сковороді і дуже добре підходить для коржів, хоча при бажанні, з нього можна приготувати, скажімо, локшину. Гарного дня!
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 175 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 2-3 склянок
Яйце вбиваємо в миску, додаємо сіль і збиваємо. Вливаємо молоко, просіюємо борошно і замішуємо густе тісто.
Готове тісто накрийте харчовою плівкою і дайте йому відпочити 15 хвилин.
Готово! Можна приступати до роботи!