Рецепт Тісто для чебуреків з оцтом фото

Тісто для чебуреків з оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Пісні страви , Веганські страви
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 30 хв.

Для всіх любителів хрустких чебуреків пропоную приготувати просте тісто для чебуреків з оцтом. Рецепт легкий і на швидку руку, впорається навіть починаюча господиня.

Опис приготування:

Тісто для чебуреків дуже легко замісити на основі пшеничного борошна, води, солі, рослинного масла і з додаванням оцту. Чебуреки будуть хрусткі і з бульбашками.

  • Борошно пшеничне - 550-600 грам
  • Вода - 250 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Оцет 9% - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 5 грам
тісто для чебуреків з оцтом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
тісто для чебуреків з оцтом - фото крок 2
У воді розчиніть сіль.
тісто для чебуреків з оцтом - фото крок 3
Влийте оцет.
тісто для чебуреків з оцтом - фото крок 4
Влийте в воду і рослинне масло.
тісто для чебуреків з оцтом - фото крок 5
Перемішайте рідину.
тісто для чебуреків з оцтом - фото крок 6
Просійте в миску половину порції пшеничного борошна.
тісто для чебуреків з оцтом - фото крок 7
Влийте рідина з оцтом.
тісто для чебуреків з оцтом - фото крок 8
Перемішайте тісто, розбиваючи все грудочки ложкою.
тісто для чебуреків з оцтом - фото крок 9
Всипте борошно.
тісто для чебуреків з оцтом - фото крок 10
Замісити руками пружне і еластичне тісто. Воно не повинно прилипати до рук. Дайте тесту відпочити під рушником 20 хвилин. Потім можете смажити чебуреки.
тісто для чебуреків з оцтом - фото крок 11
Тісто для чебуреків з оцтом готовий.

Схожі рецепти