Тісто для чебуреків з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 30 хв.
Для всіх любителів хрустких чебуреків пропоную приготувати просте тісто для чебуреків з оцтом. Рецепт легкий і на швидку руку, впорається навіть починаюча господиня.
Опис приготування:
Тісто для чебуреків дуже легко замісити на основі пшеничного борошна, води, солі, рослинного масла і з додаванням оцту. Чебуреки будуть хрусткі і з бульбашками.
- Борошно пшеничне - 550-600 грам
- Вода - 250 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Оцет 9% - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 5 грам
Підготуйте інгредієнти.
У воді розчиніть сіль.
Влийте оцет.
Влийте в воду і рослинне масло.
Перемішайте рідину.
Просійте в миску половину порції пшеничного борошна.
Влийте рідина з оцтом.
Перемішайте тісто, розбиваючи все грудочки ложкою.
Всипте борошно.
Замісити руками пружне і еластичне тісто. Воно не повинно прилипати до рук. Дайте тесту відпочити під рушником 20 хвилин. Потім можете смажити чебуреки.
Тісто для чебуреків з оцтом готовий.