Рецепт Тістечко «мурашник» фото

Тістечко «мурашник»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , День народження , Фуршет , День закоханих
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.

Як мене радує той факт, що з кожним тижнем я все менше і менше купую готової продукції в магазині. А значить домашня їжа у мене виходить з кожним днем ​​краще і смачніше.

Опис приготування:

Це стосується і всілякої випічки, яку я і уявити не могла, як зробити вдома. Ось, Зараз підготувала для вас рецепт про те, як приготувати тістечко"Мурашник" . Зробив, виходить набагато краще, ніж те, що реалізують в кулінарії. Діти у мене прям розпливлися в усмішці, коли його спробували.

  • Борошно - 300 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Крем - 70 грам
  • Згущене варене молоко - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Волоський горіх - 100 грам
  • Мак - 2 Ст. Ложки
тістечко
50 г м'якого вершкового масла змішайте з борошном, сметаною, розпушувачем і яйцем. Замішайте м'яке тісто.
тістечко
Скачайте з тіста кулю і приберіть його під плівку. Залиште на півгодини в морозилці.
тістечко
На деко, застелений пергаментним папером, "Нарва" тісто маленькими шматочками. Випікайте його 12 хвилин при 180 градусах, пару раз перешкодивши.
тістечко
Волоські горіхи подрібнюють і сушать в не Сковороди. Змішайте їх з маслом, що залишилося і згущеним молоком. Розітріть масу.
тістечко
Тепер з'єднайте разом крем з згущенки і готове тісто. Формуйте з нього тістечко.
тістечко
Кожен"мурашник" обваляйте в крихтах від тесту і присипте маком. Приємною дегустації!

Схожі рецепти