Лінивий мурашник
(покроковий рецепт з фото)
Дуже подобається цей рецепт, найбільше приваблює простота приготування страви.
Кладемо в пакет печиво і ламаємо його качалкою, тільки не сильно. Після чого топимо вершкове масло і додаємо в нього згущене молоко, ретельно перемішуємо. Об'єднуємо печиво і згущене молоко з маслом, акуратно перемішуємо (краще руками), викладаємо на блюдо у формі піраміди. Прикрашаємо Мурашник кокосовою стружкою і на 30-60 хвилин відправляємо в морозильну камеру. Смачного)
- Вершкове масло - 200 грам
- Варене згущене молоко - 160 грам
- Печиво - 600 грам (я беру печиво "до кави" )
- Кокосова стружка - 20 За смаком
Кладемо в пакет печиво і ламаємо його качалкою, тільки не сильно. Після чого топимо вершкове масло і додаємо в нього згущене молоко, ретельно перемішуємо. Об'єднуємо печиво і згущене молоко з маслом, акуратно перемішуємо (краще руками), викладаємо на блюдо у формі піраміди. Прикрашаємо Мурашник кокосовою стружкою і на 30-60 хвилин відправляємо в морозильну камеру. Смачного)