«мурашник» з печива
(покроковий рецепт з фото)
Десерт без випічки дуже спрощує життя кожної господині. Особливо люблю такий робити влітку, коли не хочеться включати духовку. Розповідаю про рецепт, як приготувати «Мурашник» з печива.
Для торта можна використовувати найдешевше печиво, завдяки чому торт виходить економний. Щоб зручно було зберігати його в холодильнику, роблю низький торт. Для крему можна використовувати просто згущене молоко (варене або звичайне), а також зробити крем на його основі з додаванням олії, як в даному випадку.
- Печиво - 2 кілограма
- Згущене молоко - 370 грам
- Варене згущене молоко - 370 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Шоколад - 100 грам
1
Подрібніть печиво за допомогою блендера або покладіть його в пакет і подрібніть качалкою.
2
У миску викладіть обидва види згущеного молока і розм'якшене вершкове масло. Збийте масу за допомогою міксера до утворення однорідної суміші.
3
Залийте печиво приготованим кремом і добре перемішайте, надайте торту потрібну форму.
4
Натріть шоколад на дрібній тертці і прикрасьте їм готовий торт, відправте його в холодильник мінімум на годину.
5
Готовий торт наріжте шматочками і подавайте до столу. Смачного!