Рецепт «мурашник» з печива фото

«мурашник» з печива
(покроковий рецепт з фото)

Турецька кухня
Молочні продукти, Шоколад, Вершкове масло, Згущене молоко
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження
Випічка, Солодке, Торти, Без випічки

Десерт без випічки дуже спрощує життя кожної господині. Особливо люблю такий робити влітку, коли не хочеться включати духовку. Розповідаю про рецепт, як приготувати «Мурашник» з печива.

Для торта можна використовувати найдешевше печиво, завдяки чому торт виходить економний. Щоб зручно було зберігати його в холодильнику, роблю низький торт. Для крему можна використовувати просто згущене молоко (варене або звичайне), а також зробити крем на його основі з додаванням олії, як в даному випадку.

  • Печиво - 2 кілограма
  • Згущене молоко - 370 грам
  • Варене згущене молоко - 370 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Шоколад - 100 грам
1
Подрібніть печиво за допомогою блендера або покладіть його в пакет і подрібніть качалкою.
2
У миску викладіть обидва види згущеного молока і розм'якшене вершкове масло. Збийте масу за допомогою міксера до утворення однорідної суміші.
3
Залийте печиво приготованим кремом і добре перемішайте, надайте торту потрібну форму.
4
Натріть шоколад на дрібній тертці і прикрасьте їм готовий торт, відправте його в холодильник мінімум на годину.
5
Готовий торт наріжте шматочками і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти