Рецепт «мурашник» з печива фото

«мурашник» з печива
(покроковий рецепт з фото)

Турецька кухня
Молочні продукти , Шоколад , Вершкове масло , Згущене молоко
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Випічка , Солодке , Торти , Без випічки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Десерт без випічки дуже спрощує життя кожної господині. Особливо люблю такий робити влітку, коли не хочеться включати духовку. Розповідаю про рецепт, як приготувати «Мурашник» з печива.

Опис приготування:

Для торта можна використовувати найдешевше печиво, завдяки чому торт виходить економний. Щоб зручно було зберігати його в холодильнику, роблю низький торт. Для крему можна використовувати просто згущене молоко (варене або звичайне), а також зробити крем на його основі з додаванням олії, як в даному випадку.

  • Печиво - 2 кілограма
  • Згущене молоко - 370 грам
  • Варене згущене молоко - 370 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Шоколад - 100 грам
1
Подрібніть печиво за допомогою блендера або покладіть його в пакет і подрібніть качалкою.
2
У миску викладіть обидва види згущеного молока і розм'якшене вершкове масло. Збийте масу за допомогою міксера до утворення однорідної суміші.
3
Залийте печиво приготованим кремом і добре перемішайте, надайте торту потрібну форму.
4
Натріть шоколад на дрібній тертці і прикрасьте їм готовий торт, відправте його в холодильник мінімум на годину.
5
Готовий торт наріжте шматочками і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти