Рецепт «мурашник» простий з печива фото

«мурашник» простий з печива
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Згущене молоко
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами простим рецептом"Мурашника" простого з печива. Цей рецепт - справжня знахідка, адже торт виходить незмінно ситним, смачним і ніжним, а готується при цьому дуже швидко!

Опис приготування:

Розповім вам, як приготувати"Мурашник" простий з печива. Це простий і смачний варіант випічки, який безсумнівно буде вам до смаку. Приголомшливо смачний і ніжний, особисто я його люблю ще з дитинства, і для мене ніякі заморські десерти з ним не зрівняються. Так що порадуйте і ви своїх домочадців!

  • Згущене молоко варене - 400 грам
  • Молоко - 100 грам
  • Печиво пісочне - 500 грам
  • Мак - 2 чайних ложки (для прикраси, Останнім може бути будь-яким)
& Quot; Мурашник
1. Печиво перетираємо в крихту.
& Quot; Мурашник
2. Для крему на невеликому вогні подогреем молоко і змішаємо його за допомогою міксера або блендера зі згущеним молоком, щоб маса була однорідною. Змішаємо тепер крем з печивом.
& Quot; Мурашник
3. Вимішати однорідну масу, а потім вологими руками формуємо"пірамідку" , щоб торт виглядав красиво.
& Quot; Мурашник
4. Прикрашаємо маком, і нехай тортик постоїть в холодильнику хоча б пару годин, щоб добре тримав форму. Готово!

Схожі рецепти