«мурашник» простий з печива
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами простим рецептом "мурашника" простого з печива. Цей рецепт - справжня знахідка, адже торт виходить незмінно ситним, смачним і ніжним, а готується при цьому дуже швидко!
Розповім вам, як приготувати "мурашник" простий з печива. Це простий і смачний варіант випічки, який безсумнівно буде вам до смаку. Приголомшливо смачний і ніжний, особисто я його люблю ще з дитинства, і для мене ніякі заморські десерти з ним не зрівняються. Так що порадуйте і ви своїх домочадців!
- Згущене молоко варене - 400 грам
- Молоко - 100 грам
- Печиво пісочне - 500 грам
- Мак - 2 чайних ложки (для прикраси, Останнім може бути будь-яким)
2. Для крему на невеликому вогні подогреем молоко і змішаємо його за допомогою міксера або блендера зі згущеним молоком, щоб маса була однорідною. Змішаємо тепер крем з печивом.
4. Прикрашаємо маком, і нехай тортик постоїть в холодильнику хоча б пару годин, щоб добре тримав форму. Готово!