«мурашник» класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Любіть просту в приготуванні випічку, яка завжди виходить ідеально? Тоді спробуйте дивовижний торт"Мурашник" , класичний рецепт якого, безсумнівно, заслуговує уваги.
Опис приготування:
Серед безлічі варіантів, як приготувати"Мурашник" , класичний рецепт був і залишається найвдалішим. Мінімум необхідних інгредієнтів, найпростіші рекомендації - все це гарантує, що торт кожен раз буде виходити ідеальним.
- Вершкове масло - 800 грам(400 грам в тісто, 400 - в вершках. )
- Яйце - 3-4 штук
- Молоко - 300 мілілітрів
- Борошно - 850-950 грам
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Згущене молоко варене - 600 грам
- Горіхи - 200 грам
1. У заздалегідь розм'якшене вершкове масло потрібно вбити яйця.
2. Ретельно збити до однорідності. Краще використовувати для цього техніку, так як процес не простий.
3. В процесі поступово вливати тепле (але не гаряче! ) молоко, продовжуючи збивати. Борошно просіяти з розпушувачем і додати до масла.
4. В результаті вийде ось таке тісто. Щоб здешевити"Мурашник" , класичний рецепт можна трохи змінити, використовуючи в тісто маргарин.
5. Перед випіканням відправити тісто в холодильник приблизно на 1 час. Потім сформувати довільної форми тонкі брусочки, полосочки і відправити в розігріту духовку хвилин на 15.
6. За цей час можна зробити крем. Тут теж все досить просто - з'єднати варене згущене молоко і вершкове масло.
7. За бажанням додати подрібнені горіхи і збити до однорідності.
8. Спечене тісто трохи остудити і покришити. Тому і хороший"Мурашник" , класичний рецепт в домашніх умовах якого завжди виходить.
9. З'єднати тісто з кремом, як слід перемішати. Викласти на тарілку і надати форму.
10. Прикрасити тортик можна за бажанням - маком, шоколадом або просто просіяним какао.