«мурашник» класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)
Любіть просту в приготуванні випічку, яка завжди виходить ідеально? Тоді спробуйте дивовижний торт "мурашник", класичний рецепт якого, безсумнівно, заслуговує уваги.
Серед безлічі варіантів, як приготувати "мурашник", класичний рецепт був і залишається найвдалішим. Мінімум необхідних інгредієнтів, найпростіші рекомендації - все це гарантує, що торт кожен раз буде виходити ідеальним.
- Вершкове масло - 800 грам(400 грам в тісто, 400 - в вершках. )
- Яйце - 3-4 штук
- Молоко - 300 мілілітрів
- Борошно - 850-950 грам
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Згущене молоко варене - 600 грам
- Горіхи - 200 грам
2. Ретельно збити до однорідності. Краще використовувати для цього техніку, так як процес не простий.
4. В результаті вийде ось таке тісто. Щоб здешевити "мурашник", класичний рецепт можна трохи змінити, використовуючи в тісто маргарин.
8. Спечене тісто трохи остудити і покришити. Тому і хороший "мурашник", класичний рецепт в домашніх умовах якого завжди виходить.
10. Прикрасити тортик можна за бажанням - маком, шоколадом або просто просіяним какао.