Тістечко «Міні-Вікторія»
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і повітряний масляний бісквіт з начинкою з крему і малинового варення. Що може бути краще до чаю? Вишуканий і неймовірно смачний десерт. Розповім, як приготувати тістечко «Міні-Вікторія».
Дуже важливо, щоб в десерті було правильне поєднання тесту і начинки, це стосується будь-якої випічки. Такі тістечка відмінно замінять торт або популярні капкейкі. Після випікання бісквіт потрібно добре остудити, а потім викладати начинку. Можна скористатися формою для випічки або зробити корж у великій формі і вирізати необхідні фігурки.
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 300 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Яйця - 3 штуки
- Цукрова пудра - 1, 5 склянки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Малинове варення - За смаком
1. Викладіть в миску 180 грам вершкового масла і додайте цукровий пісок.
2. Збийте масло з цукром, потім додайте ванільний екстракт.
3. По одному вбийте курячі яйця, гарненько перемішуючи після кожного.
4. В іншу миску просійте борошно, додайте до неї розпушувач, сіль.
5. Перекладіть борошняну суміш в масляну, потім акуратно перемішайте тісто лопаткою.
6. Викладіть тісто в змащені маслом формочки для випічки кексів, заповнивши їх не до самого краю.
7. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 12-15 хвилин.
8. Акуратно перекладіть отриману випічку з форми на решітку.
9. Тим часом зробіть крем: в миску викладіть вершкове масло, додайте до нього цукрову пудру, молоко.
10. Збийте все гарненько міксером.
11. Перекладіть крем в кондитерський мішок, можете просто намазати його ложкою.
12. Остигнули бісквіти розрізати впоперек.
13. Отсадіте на одну половинку невелику кількість крему.
14. Полийте крем малиновим варенням, можна полуничним.
15. Накрийте крем другою частиною бісквіта і посипте цукровою пудрою. Готові тістечка можете відразу подавати або відправити в холодильник в контейнері.