Рецепт Тістечко «Крем-брюле» фото

Тістечко «Крем-брюле»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Яйця, Молоко
ПП рецепти
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Десерти, Тістечко

Десерт "крем-брюле" - це ніжне ласощі. Існує багато варіантів приготування. Я хочу запропонувати десерт у вигляді тістечка. Нестандартний вигляд і відмінний смак!

Щоб домогтися саме ніжного, тане в роті смаку, необхідно дотримати наступні моменти: при введенні білків, масу не перебити, форма не повинна бути високою і вузькою, не підвищувати температуру випікання. Готове тістечко має щільну, желеобразную структуру.

  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 250 мілілітрів (тепле)
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Вода - 0, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 75 грам
тістечко
Підготуйте необхідні інгредієнти.
тістечко
Розділіть яйця на білки і жовтки.
тістечко
Білки збийте в пишну піну, до стійких піків.
тістечко
Жовтки збийте з цукром і водою до тих пір, поки маса не стане білою і не збільшиться в 2 рази.
тістечко
Розтопити вершкове масло, охолодіть і введіть в жовтки. Ще раз збийте.
тістечко
Додайте борошно через сито, частинами. Добре перемішайте.
тістечко
Підігрійте молоко. В два заходи введіть молоко, після кожного разу добре збивайте.
тістечко
Введіть частинами збиті білки, добре перемішуючи лопаткою, знизу вгору.
тістечко
Візьміть широку форму з бортами, змастіть маслом і перелийте тісто. Поставте в розігріту до 150 градусів духовку. Випікайте 30-40 хвилин.
тістечко
Після закінчення часу дістаньте форму і охолодіть при кімнатній температурі. Після приберіть в холодильник на 3-4 годину.
тістечко
Перед подачею тістечко наріжте порційно, оформите за бажанням. Краще якщо це буде полуничне варення або свіжі ягоди. Приємного чаювання!

Схожі рецепти