Тістечко «картопля» з сухарів
(покроковий рецепт з фото)
"картошка" - це всім знайомий смак з дитинства Якщо ви по ним скучили, я розповім, як приготувати тістечко "картошка" з сухарів. Такий простий і улюблений десерт при мінімумі витрат!
Сухарі для тістечка краще взяти ванільні. Якщо у вас вдома знайдуться горіхи, можна сміливо додавати їх і урізноманітнити такий ось невигадливий рецепт. Кожну Пироженко також можна обваляти в какао за бажанням.
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Сухарі - 400 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Какао - 1 Ст. Ложка
1. Сухарі подрібніть в блендері в дрібну крихту.
2. Цукор залийте молоком і заважайте до розчинення цукру.
3. Змішайте молоко з сухарями. Потім додайте вершкове масло, воно повинно бути дуже м'яким.
4. Додайте какао і добре все перемішайте.
5. Мокрими руками сформуйте невеликі кульки. От і все!