Тістечка з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Які найпопулярніші тістечка з листкового тіста? Звичайно ж тістечка-трубочки з кремом. Принцип їх приготування простий, особливо якщо під рукою є готове листкове тісто. Начинка завжди креязик.
Всіма улюблені тістечка з листкового тіста, смак яких багато хто знає з дитинства. У цьому рецепті я використовують не білковий, а масляний крем. Дуже раджу подивитися, як приготувати тістечка з листкового тіста саме за цим рецептом. Повірте, ваші діти і домашні гідно оцінять готове ласощі до чаю.
- Листкове тісто - 500 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Варене згущене молоко - 200 грам
- Цукрова пудра - За смаком
1. Коли під рукою є готове листкове тісто, то приготувати такі тістечка ще простіше і швидше. Для початку тісто потрібно трохи розморозити, після чого кожен пласт слід розкачати товщиною не більше 0, 5 см.
2. Наріжте довгі смужки шириною не більше 4 см. Для приготування такого ласощі обов'язково будуть потрібні спеціальні формочки. Це металеві конуси-заготовки. Вони використовуються для виробництва кондитерських виробів, в тому числі таких трубочок. Можна зробити їх з фольги.
3. З такої кількості інгредієнтів у мене виходить 13-14 трубочок. На кожну насадку-заготовку потрібно намотати смужку листкового тіста внахлест.
4. Відправляємо наші заготовки в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Після запікання дайте заготівлях охолонути, а самі приготуйте крем.
5. Візьміть вершкове масло і збийте його міксером.
6. Додайте варене згущене молоко і продовжуйте збивати до однорідного стану. Зазвичай такі трубочки готуються з білковим кремом, але і такий крем дуже смачний. Раджу спробувати.
7. Крем збивається в цілому хвилин 5-7. Потім їм потрібно наповнити наші трубочки, а для цього краще скористатися кондитерським мішком.
8. В кінці присипте тістечка цукровою пудрою і подавайте до столу!