Тірамісу з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Любіть горішки? Додайте їх в тірамісу: десерт від цього тільки виграє! Нові поєднання ігредіенти вносять незвідані кулінарні фарби в звичну "солодку" картину.
Давайте приготуємо простий десерт тірамісу з горіхами в домашніх умовах. Фішка рецепта - в наявності смажених горішків, які надають особливого смаку десерту. Лимонна цедра - інгредієнт на любителя, вона дає якусь кислинку, але можна обійтися і без неї. Вдалого приготування!
- Вершки - 1/3 склянки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Маскарпоне - 400 грам
- Лікер - За смаком
- Печиво "савоярді" - 30 штук
- Горіхи лісові - 1/2 склянки (обсмажені)
- Какао-попрошок - За смаком
Збиваємо в густу піну вершки, вводимо корицю і цукор, продовжуючи збивати. Акуратно перемішайте маскарпоне.
Печиво занурюємо в лікер і викладаємо рівним шаром в зручну форму. Зверху розподіляємо частину крему і трохи подрібнених горіхів. Наступним шаром йде знову печиво і нарешті - крем.
Верхівку тірамісу присипаємо какао-порошком. Присипаємо тертої цедрою лимона і горіхами, що залишилися. Ставимо десерт в холодильник для застигання на 5-6 годин.