Рецепт Тірамісу з горіхами фото

Тірамісу з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир , Горіхи , Маскарпоне
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти , Тірамісу
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Любіть горішки? Додайте їх в тірамісу: десерт від цього тільки виграє! Нові поєднання ігредіенти вносять незвідані кулінарні фарби в звичну"солодку" картину.

Опис приготування:

Давайте приготуємо простий десерт тірамісу з горіхами в домашніх умовах. Фішка рецепта - в наявності смажених горішків, які надають особливого смаку десерту. Лимонна цедра - інгредієнт на любителя, вона дає якусь кислинку, але можна обійтися і без неї. Вдалого приготування!

  • Вершки - 1/3 склянки
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Маскарпоне - 400 грам
  • Лікер - За смаком
  • Печиво"Савоярді" - 30 штук
  • Горіхи лісові - 1/2 склянки (обсмажені)
  • Какао-попрошок - За смаком
тірамісу з горіхами - фото крок 1
Збиваємо в густу піну вершки, вводимо корицю і цукор, продовжуючи збивати. Акуратно перемішайте маскарпоне.
тірамісу з горіхами - фото крок 2
Печиво занурюємо в лікер і викладаємо рівним шаром в зручну форму. Зверху розподіляємо частину крему і трохи подрібнених горіхів. Наступним шаром йде знову печиво і нарешті - крем.
тірамісу з горіхами - фото крок 3
Верхівку тірамісу присипаємо какао-порошком. Присипаємо тертої цедрою лимона і горіхами, що залишилися. Ставимо десерт в холодильник для застигання на 5-6 годин.

Схожі рецепти