Рецепт Tиkvennиy хліб-пудинг фото

Tиkvennиy хліб-пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Яйця , Сухофрукти , Гарбуз , Ізюм
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Солодке , Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пудинг - це ситний сніданок або смачний полуденок. Додайте до нього трохи фруктів, ягід або овочів, а також горіхи, спеції, мідь. Спробуйте блюдо, як приготувати хлібно-гарбузовий пудинг.

Опис приготування:

Можете зробити пудинг з молоком або додати до нього вершки. Використовуйте відповідні для гарбуза спеції: мускатний горіх, корицю. Підійде консервоване гарбузове пюре або зробіть його самостійно, відварити свіжу гарбуз і розім'явши її виделкою. Подавайте пудинг теплим.

  • Французький батон - 1 штука
  • Ізюм - 1/4 склянки
  • Гарбузове пюре - 400-450 грам
  • Цукор коричневий - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
  • Ваніль - 1, 5 чайних ложки
  • Молоко - 2 склянки
Tиkvennиy хліб-пудинг - фото крок 1
1. Французький батон наріжте шматочками або порвіть руками.
Tиkvennиy хліб-пудинг - фото крок 2
2. Викладіть хліб в змащену маслом форму для запікання, додайте родзинки.
Tиkvennиy хліб-пудинг - фото крок 3
3. Змішайте гарбузове пюре, цукор, яйця, спеції.
Tиkvennиy хліб-пудинг - фото крок 4
4. Влийте в яєчну суміш молоко і розмішайте все віночком.
Tиkvennиy хліб-пудинг - фото крок 5
5. Залийте хліб у формі приготовленої сумішшю, розподіливши її по всій формі. Акуратно перемішайте все вміст форми.
Tиkvennиy хліб-пудинг - фото крок 6
6. Випікайте пудинг в розігрітій до 170 градусів духовці 40-45 хвилин.
Tиkvennиy хліб-пудинг - фото крок 7
7. Готову випічку трохи остудіть, потім подавайте до столу.

Схожі рецепти