Tиkvennиy хліб-пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Пудинг - це ситний сніданок або смачний полуденок. Додайте до нього трохи фруктів, ягід або овочів, а також горіхи, спеції, мідь. Спробуйте блюдо, як приготувати хлібно-гарбузовий пудинг.
Можете зробити пудинг з молоком або додати до нього вершки. Використовуйте відповідні для гарбуза спеції: мускатний горіх, корицю. Підійде консервоване гарбузове пюре або зробіть його самостійно, відварити свіжу гарбуз і розім'явши її виделкою. Подавайте пудинг теплим.
- Французький батон - 1 штука
- Ізюм - 1/4 склянки
- Гарбузове пюре - 400-450 грам
- Цукор коричневий - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
- Ваніль - 1, 5 чайних ложки
- Молоко - 2 склянки
1. Французький батон наріжте шматочками або порвіть руками.
2. Викладіть хліб в змащену маслом форму для запікання, додайте родзинки.
3. Змішайте гарбузове пюре, цукор, яйця, спеції.
4. Влийте в яєчну суміш молоко і розмішайте все віночком.
5. Залийте хліб у формі приготовленої сумішшю, розподіливши її по всій формі. Акуратно перемішайте все вміст форми.
6. Випікайте пудинг в розігрітій до 170 градусів духовці 40-45 хвилин.
7. Готову випічку трохи остудіть, потім подавайте до столу.