Рецепт Тефтелі під соусом фото

Тефтелі під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Роздільне харчування , Вагітним і годуючим , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Смачні тюфтельки. Готуються швидко і просто. Швидше спробуйте!

Опис приготування:

М'ясо і цибулю перекручуємо в м'ясорубці. Потім змішуємо з рисом. Додаємо сіль і спеції і все добре перемішуємо. Формуємо тюфтельки, обсмажуємо їх на сковороді. Потім перекладаємо в каструльку і тушкуємо в соусі. Дивіться покроковий рецепт нижче. Смачного!

  • Яловичина - 700 грам
  • Рис відварний - 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Крем, томатна паста або соус в рівних частках - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
тефтелі під соусом - фото крок 1
Приготуйте з м'яса фарш. Я готую його вдома, хоча можна купити і готовий. oşeek.
тефтелі під соусом - фото крок 2
Разом з м'ясом перекручує на м'ясорубці і ріпчасту цибулю. До м'яса і цибулі додаємо відварений рис.
тефтелі під соусом - фото крок 3
Додаємо сіль, спеції за смаком. Вимішуємо до однорідності.
тефтелі під соусом - фото крок 4
З отриманого фаршу формуємо кульки невеликого розміру. Обсмажуємо їх на рослинному маслі з двох сторін.
тефтелі під соусом - фото крок 5
Перекладаємо обсмажені тефтелі в сотейник.
тефтелі під соусом - фото крок 6
Змішуємо по 4 ст. Ложки сметани з 4 ст. Ложками томатного соусу або пасти. Додаємо сіль, цукор, спеції. Отриманим соусом заливаємо тефтелі. Ставимо на вогонь і тушкуємо 15 хвилин.
тефтелі під соусом - фото крок 7
Подаємо до столу.

Схожі рецепти