Тефтелі під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Смачні тюфтельки. Готуються швидко і просто. Швидше спробуйте!
М'ясо і цибулю перекручуємо в м'ясорубці. Потім змішуємо з рисом. Додаємо сіль і спеції і все добре перемішуємо. Формуємо тюфтельки, обсмажуємо їх на сковороді. Потім перекладаємо в каструльку і тушкуємо в соусі. Дивіться покроковий рецепт нижче. Смачного!
- Яловичина - 700 грам
- Рис відварний - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крем, томатна паста або соус в рівних частках - 4 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком

Приготуйте з м'яса фарш. Я готую його вдома, хоча можна купити і готовий. oşeek.

Разом з м'ясом перекручує на м'ясорубці і ріпчасту цибулю. До м'яса і цибулі додаємо відварений рис.

Додаємо сіль, спеції за смаком. Вимішуємо до однорідності.

З отриманого фаршу формуємо кульки невеликого розміру. Обсмажуємо їх на рослинному маслі з двох сторін.

Перекладаємо обсмажені тефтелі в сотейник.

Змішуємо по 4 ст. Ложки сметани з 4 ст. Ложками томатного соусу або пасти. Додаємо сіль, цукор, спеції. Отриманим соусом заливаємо тефтелі. Ставимо на вогонь і тушкуємо 15 хвилин.

Подаємо до столу.