Рецепт Тарталетки з безе фото

Тарталетки з безе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Десерти
Кількість порцій: 16
Час приготування: 1 г. 30 хв.

На десерт до чаю або навіть на святковий стіл пропоную вам приготувати тарталетки з безе в домашніх умовах. Найніжніші, апетитні і дуже смачні, вони просто приховують у роті.

Опис приготування:

1. Насамперед потрібно зайнятися тестом для кошичків. На стіл просійте борошно і 1 ложку цукрової пудри.

2. Холодне масло наріжте ножем на дрібні кубики і викладіть зверху. Ножем з'єднайте борошно з маслом так, щоб вийшла однорідна крихта.

3. Додайте сіль і збиті жовтки. Перемішайте.

4. Для однорідної консистенції влийте 2-4 столові ложки крижаної води, замісіть тісто. Швидко накрийте його плівкою і приберіть в холодильник приблизно на півгодини.

5. Далі розкачати тісто на присипаної борошном поверхні, виріжте кружечки, відповідають розміру тим формах, в яких будуть випікатися тарталетки з безе в домашніх умовах.

6. Викладіть тісто в форми і знову відправте в холодильник на 15-20 хвилин.

7. Зробіть на дні проколи виделкою і встановіть вантаж - на листочок пергаменту насипте трохи гороху або квасолі, наприклад.

8. Надішліть форми в розігріту духовку хвилин на 20. Потім обважнювачі приберіть, а кошики залиште підрум'янитися ще хвилин на 10.

9. Охолоджені білки збийте з цукровою пудрою в щільну піну.

10. Викладіть в трохи кошики, які охололи і знову відправте в духовку запікатися.

Ось і весь секрет, як приготувати тарталетки з безе. При бажанні можна додати в рецепт фруктовий крем або свіжі ягоди, наприклад.

Смачного!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 120 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Жовтки - 2 штуки
  • Білки - 4 штуки
1. Насамперед потрібно зайнятися тестом для кошичків. На стіл просійте борошно і 1 ложку цукрової пудри.

2. Холодне масло наріжте ножем на дрібні кубики і викладіть зверху. Ножем з'єднайте борошно з маслом так, щоб вийшла однорідна крихта.

3. Додайте сіль і збиті жовтки. Перемішайте.

4. Для однорідної консистенції влийте 2-4 столові ложки крижаної води, замісіть тісто. Швидко накрийте його плівкою і приберіть в холодильник приблизно на півгодини.

5. Далі розкачати тісто на присипаної борошном поверхні, виріжте кружечки, відповідають розміру тим формах, в яких будуть випікатися тарталетки з безе в домашніх умовах.

6. Викладіть тісто в форми і знову відправте в холодильник на 15-20 хвилин.

7. Зробіть на дні проколи виделкою і встановіть вантаж - на листочок пергаменту насипте трохи гороху або квасолі, наприклад.

8. Надішліть форми в розігріту духовку хвилин на 20. Потім обважнювачі приберіть, а кошики залиште підрум'янитися ще хвилин на 10.

9. Охолоджені білки збийте з цукровою пудрою в щільну піну.

10. Викладіть в трохи кошики, які охололи і знову відправте в духовку запікатися.

Ось і весь секрет, як приготувати тарталетки з безе. При бажанні можна додати в рецепт фруктовий крем або свіжі ягоди, наприклад.

Смачного!

Схожі рецепти