Тарталетки з безе
(покроковий рецепт з фото)
На десерт до чаю або навіть на святковий стіл пропоную вам приготувати тарталетки з безе в домашніх умовах. Найніжніші, апетитні і дуже смачні, вони просто приховують у роті.
Опис приготування:
1. Насамперед потрібно зайнятися тестом для кошичків. На стіл просійте борошно і 1 ложку цукрової пудри.
2. Холодне масло наріжте ножем на дрібні кубики і викладіть зверху. Ножем з'єднайте борошно з маслом так, щоб вийшла однорідна крихта.
3. Додайте сіль і збиті жовтки. Перемішайте.
4. Для однорідної консистенції влийте 2-4 столові ложки крижаної води, замісіть тісто. Швидко накрийте його плівкою і приберіть в холодильник приблизно на півгодини.
5. Далі розкачати тісто на присипаної борошном поверхні, виріжте кружечки, відповідають розміру тим формах, в яких будуть випікатися тарталетки з безе в домашніх умовах.
6. Викладіть тісто в форми і знову відправте в холодильник на 15-20 хвилин.
7. Зробіть на дні проколи виделкою і встановіть вантаж - на листочок пергаменту насипте трохи гороху або квасолі, наприклад.
8. Надішліть форми в розігріту духовку хвилин на 20. Потім обважнювачі приберіть, а кошики залиште підрум'янитися ще хвилин на 10.
9. Охолоджені білки збийте з цукровою пудрою в щільну піну.
10. Викладіть в трохи кошики, які охололи і знову відправте в духовку запікатися.
Ось і весь секрет, як приготувати тарталетки з безе. При бажанні можна додати в рецепт фруктовий крем або свіжі ягоди, наприклад.
Смачного!
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 120 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Жовтки - 2 штуки
- Білки - 4 штуки
2. Холодне масло наріжте ножем на дрібні кубики і викладіть зверху. Ножем з'єднайте борошно з маслом так, щоб вийшла однорідна крихта.
3. Додайте сіль і збиті жовтки. Перемішайте.
4. Для однорідної консистенції влийте 2-4 столові ложки крижаної води, замісіть тісто. Швидко накрийте його плівкою і приберіть в холодильник приблизно на півгодини.
5. Далі розкачати тісто на присипаної борошном поверхні, виріжте кружечки, відповідають розміру тим формах, в яких будуть випікатися тарталетки з безе в домашніх умовах.
6. Викладіть тісто в форми і знову відправте в холодильник на 15-20 хвилин.
7. Зробіть на дні проколи виделкою і встановіть вантаж - на листочок пергаменту насипте трохи гороху або квасолі, наприклад.
8. Надішліть форми в розігріту духовку хвилин на 20. Потім обважнювачі приберіть, а кошики залиште підрум'янитися ще хвилин на 10.
9. Охолоджені білки збийте з цукровою пудрою в щільну піну.
10. Викладіть в трохи кошики, які охололи і знову відправте в духовку запікатися.
Ось і весь секрет, як приготувати тарталетки з безе. При бажанні можна додати в рецепт фруктовий крем або свіжі ягоди, наприклад.
Смачного!