Тарталетки для закусок
(покроковий рецепт з фото)
Салати, паштети, всілякі закуски для святкового столу або фуршету дуже зручно подавати саме в цих маленьких і хрустких кошиках. Хочете навчитися пекти їх самостійно? ось рецепт!
Дуже швидкий і зручний спосіб, як приготувати тарталетки для закусок в домашніх умовах, хочу вам показати. Якщо в господарстві є відповідна жароміцний форма, то, спробувавши ці тарталетки хоча б раз, ви назавжди відязикатеся від магазинних.
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 1.5 склянки
- Крем - 1/4 склянки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка

1. Дуже зручно робити тісто за допомогою техніки. З'єднайте в чаші блендера холодне вершкове масло, просіяне борошно, сіль і цукор. Додайте сметану.

2. Перемішайте до однорідності.

3. Викладіть тісто на робочий стіл, розкачайте його досить тонко.

4. Виріжте виїмкою кружечки (бажано з ось такими краями).

5. Викладіть тісто у форму.

6. Щільно притисніть дно і бортики, зробіть виделкою проколи, відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте тарталетки для закусок до легкої рум'яності, хвилин 15.