Тарт з «Nutelloj»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо не знаєте, чим пригостити родину або гостей, пропоную вам приготувати дивовижний тарт з "нутеллою" - дуже швидкий і легкий в приготуванні тарт, який не залишить байдужим нікого.
Тарт завжди вважався дуже зручним варіантом випічки, так як тісто для нього можна приготувати заздалегідь. Більш того, начинки для тарта завжди дуже прості, але неймовірно смачні. Тому сьогодні розповім, як приготувати тарт з "нутеллою" . В якості прикраси рекомендую використовувати подрібнені горіхи, funduk. Обов'язково приготуйте такий тарт своїм близьким, їм точно сподобається!
- Борошно - 180 грам
- Цукрова пудра - 55 грам
- Холодне вершкове масло - 115 грам
- Шоколадно-горіхова паста - 250 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 20 грам
- Жирні вершки - 500 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Велике яйце - 1 штука
- Funduk - 10 штук
1. Приготуйте пісочне тісто: в просіяне борошно додайте цукрову пудру, щіпку солі, подрібнене холодне вершкове масло. Тісто перетріть руками в дрібну крихту і додайте яйце.
2. Замісити тісто і перекладіть його в харчову плівку. Залиште тісто в холодильнику на 2 годину. Потім розкачати тісто в пласт круглої форми і викладіть його в змащену вершковим маслом і посипану борошном форму для випікання.
3. Надішліть основу в морозилку на 30 хвилин. Потім накрийте тісто фольгою і засипте рисом або керамічними кульками, щоб при випіканні дно не спухати. Випікайте основу в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
4. Приготуйте начинку: частина вершків розмішайте з крохмалем. Додайте цю суміш до решти вершків, шоколадно-горіхової пасти та дрібці солі.
5. Поставте на вогонь і доведіть суміш до кипіння, постійно помішуючи. Варіть три хвилини, після чого перелийте її в тарт. Остудіть тарт в холодильнику 3-4 годину.
6. Прикрасьте подрібненим смаженим фундуком. Смачного!