Рецепт Свиняча відбивна в спеціях фото

Свиняча відбивна в спеціях
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Просто смажене м'ясо може бути смачним! Панірують відбивні в спеціях і смажте на розжареній олії - буде смачно, соковито і апетитно!

Опис приготування:

У цій страві ідеально все, починаючи від смаку, закінчуючи простотою. Воно підійде для вечері або обіду. Стало цікаво? Тоді обов'язково дізнайтеся про те, як приготувати свинячу відбивну в спеціях.

  • Свиняче філе на кістки - 4 штуки (тонкі шматки)
  • Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
  • Цибулевий порошок - 1 Чайна ложка
  • Чебрець сухий - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 60 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
свиняча відбивна в спеціях - фото крок 1
1. Підготуйте суміш з чебрецю, перець, солі, часникового і цибульного порошку.
свиняча відбивна в спеціях - фото крок 2
2. Натріть відбивні спеціями. Потім обваляйте в борошні.
свиняча відбивна в спеціях - фото крок 3
3. Розігрійте масло в глибокій сковороді.
свиняча відбивна в спеціях - фото крок 4
4. Обсмажте відбивні з кожного боку по 3 хвилини до золотистої скоринки. Смачного!

Схожі рецепти