Свиняча відбивна в спеціях
(покроковий рецепт з фото)
Просто смажене м'ясо може бути смачним! Панірують відбивні в спеціях і смажте на розжареній олії - буде смачно, соковито і апетитно!
У цій страві ідеально все, починаючи від смаку, закінчуючи простотою. Воно підійде для вечері або обіду. Стало цікаво? Тоді обов'язково дізнайтеся про те, як приготувати свинячу відбивну в спеціях.
- Свиняче філе на кістки - 4 штуки (тонкі шматки)
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Цибулевий порошок - 1 Чайна ложка
- Чебрець сухий - 1 Чайна ложка
- Паприка - 2 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 60 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1. Підготуйте суміш з чебрецю, перець, солі, часникового і цибульного порошку.
2. Натріть відбивні спеціями. Потім обваляйте в борошні.
3. Розігрійте масло в глибокій сковороді.
4. Обсмажте відбивні з кожного боку по 3 хвилини до золотистої скоринки. Смачного!