Свинина в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Той, хто хоч раз готував м'ясо в рукаві для запікання, по достоїнству оцінив перевага такого способу! Запікання в рукаві не тільки економить ваше брешемо, але і гарантує якісний результат!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування свинини в рукаві. Ніяких секретів і премудростей в такому способі приготування немає. Свинина обробляється спеціями і сіллю і запікається в спеціальному рукаві для запікання в духовці. М'ясо виходить ніжними соковитим! хай щастить!
- Свинина - 1 кілограм
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
Свинину промиємо і обсушити паперовим рушником.
Присипаємо м'ясо спеціями і сіллю з усе сторін.
Викладаємо свинину в рукав для запікання, надійно зв'язавши його з двох сторін.
Відправляємо рукав на деко в духовку, температура 200 градусів.
Через 40-45 хвилин вибираємо свинину з духовки і витягаємо з рукава на блюдо. Соусом з рукава можна поливати м'ясо.
Смачного!