Свинина в рукаві 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Той, хто хоч раз готував м'ясо в рукаві для запікання, по достоїнству оцінив перевага такого способу! Запікання в рукаві не тільки економить ваше брешемо, але і гарантує якісний результат!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування свинини в рукаві. Ніяких секретів і премудростей в такому способі приготування немає. Свинина обробляється спеціями і сіллю і запікається в спеціальному рукаві для запікання в духовці. М'ясо виходить ніжними соковитим! хай щастить! 
- Свинина - 1 кілограм
 - Сіль - 1 Ст. Ложка
 - Спеції - За смаком
 

Свинину промиємо і обсушити паперовим рушником.

Присипаємо м'ясо спеціями і сіллю з усе сторін.

Викладаємо свинину в рукав для запікання, надійно зв'язавши його з двох сторін.

Відправляємо рукав на деко в духовку, температура 200 градусів.

Через 40-45 хвилин вибираємо свинину з духовки і витягаємо з рукава на блюдо. Соусом з рукава можна поливати м'ясо.

Смачного!