Рецепт Свинина по-купецькому фото

Свинина по-купецькому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я хочу розповісти вам про один приголомшливому рецепті, який ви можете використовувати для будь-якого свята або для звичайної вечері в колі сім'ї, він дуже простий, а м'ясо з ним виходить соковите і ситне.

Опис приготування:

Я дуже люблю натикатися ось на такі чудові рецепти з помітними і звучними назвами, як, наприклад, цей рецепт приготування свинини по-купецькому. Я встановила одну дуже цікаву закономірність: гучну назву завжди несе за собою неймовірний смак і при цьому простоту приготування. Такі страви відмінно підходять для святкових столів, але, оскільки їх дуже легко зробити, то таке м'ясо спокійно можна готувати на вечерю хоч кожен день. І якщо ви як раз не знаєте, ніж сьогодні порадувати своїх рідних або чим здивувати дорогих гостей, то я з задоволенням розповім вам, як зробити свинину по-купецькому. На приготування цієї страви вам знадобиться зовсім небагато часу, зате результат вийти просто чудовий - соковите і ніжне мяско, рясно присмачене овочами і сиром. І повірте мені, радість і задоволення на обличчях ваших рідних стоять витрачених на приготування зусиль.

  • Свинина без кістки - 6 штук
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сир твердий - 200 грам
  • Паста томатна - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
свинина по-купецькому - фото крок 1
Свинину промиваємо під холодною водою, висушуємо за допомогою паперової серветки і трохи відбиваємо кожен шматочок.
свинина по-купецькому - фото крок 2
Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і викладаємо його в миску з відбитим м'ясом, додаємо сіль і перець за смаком, перемішуємо і ставимо в холодильник мінімум на годину.
свинина по-купецькому - фото крок 3
Поки м'ясо маринується, ми можемо зайнятися підготовкою овочів. Помідор, баклажан і перець миємо й нарізаємо на кубики, часник натираємо на дрібній тертці.
свинина по-купецькому - фото крок 4
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому нарізані овочі до напівготовності, потім додаємо томатну пасту, перемішуємо.
свинина по-купецькому - фото крок 5
Коли свинина гарненько промаринуется, її необхідно трохи обсмажити на сковороді, буквально по парі хвилин з кожного боку.
свинина по-купецькому - фото крок 6
Беремо лист фольги такий, щоб в його можна було повністю загорнути м'ясо, в його середину поміщаємо шматочок свинини.
свинина по-купецькому - фото крок 7
На м'ясо викладаємо товстий шар обсмажених овочів.
свинина по-купецькому - фото крок 8
І накриваємо все ще одним шматком свинини.
свинина по-купецькому - фото крок 9
Піднімаємо краю фольги, але не загортаємо їх, нам необхідно зробити щось на зразок горщика.
свинина по-купецькому - фото крок 10
Посипаємо м'ясо тертим на крупній тертці сиром і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
свинина по-купецькому - фото крок 11
Готову страву акуратно витягаємо з фольги і подаємо до столу. Воно саме по собі досить ситне, тому не вимагає додатково гарніру. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти