Рецепт Суп з тетерева фото

Суп з тетерева
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Густий, наваристий і дуже смачний. Суп з тетерева готувати дуже легко, не складніше, ніж звичайний суп з куркою, але виходить він набагато смачніше. Ніжне м'ясо дичини надає особливий аромат і смак супу.

Опис приготування:

Якщо вам пощастило і у вас виявилася тушка тетерева, то безумовно ви щаслива людина. М'ясо косача дуже ніжне і дієтичне. Приготувати з нього можна багато різних і дуже смачних страв. Але сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати суп з тетерева в домашніх умовах. Густий і незвично наваристий, з соковитим м'ясом ... Перед таким супом ніхто не зможе встояти. Рецепт приготування супу простий, найголовніше - обзавестися м'ясом тетерева. Вважайте, що смачний ситний обід у вас готовий.

  • Файл Teter - 300-400 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Горох - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток
  • Зелень - 1 пучок (кріп, петрушка, Зелена цибуля)
  • Сушені гриби - 200 грам
  • Хліб - 1-2 скибочок (житній або сірий)
суп з тетерева - фото крок 1
Горох необхідно добре промити і замочити в холодній воді на 1 час. Найкраще підійде колотий горох.
суп з тетерева - фото крок 2
Підготуємо інші інгредієнти для супу. Картоплю чистимо від шкірки, нарізаємо невеликими кубиками і заливаємо водою.
суп з тетерева - фото крок 3
Тепер необхідно від цілої тушки тетерева відокремити грудку для супу.
суп з тетерева - фото крок 4
З гороху зливаємо воду, заливаємо його чистою водою, оговтується в каструлі на вогонь. Туди ж кидаємо сушені гриби і грудку. Як закипить, робимо маленький вогонь і варимо 30 хвилин.
суп з тетерева - фото крок 5
Нарізаний дрібно цибулю і натерту на дрібній тертці моркву відправляємо на гарячу сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до м'якості.
суп з тетерева - фото крок 6
Приготуємо грінки: житній або сірий хліб нарізаємо невеликими кубиками. Розігріваємо добре сковороду з рослинним маслом, додаємо туди хліб.
суп з тетерева - фото крок 7
Через 30 хвилин додаємо в каструлю нарізану картоплю, обсмажені цибулю з морквою, сіль і перець. Ми залишаємо ще на 15 хвилин.
суп з тетерева - фото крок 8
Готовий суп з тетерева подавайте з грінками і дрібно нарізаною зеленню.

Схожі рецепти