Суп з Окари і м'яса
(покроковий рецепт з фото)
До складу повноцінного обіду обов'язково входить перше блюдо. Існує велика їх різноманітність, але про рецепт, як приготувати суп з Окари і м'яса, ви точно ще не чули, тому записуйте.
Окару використовують для приготування котлет, биточків, при випічці хлібобулочних виробів, додають в каші, підливи і багато іншого. Сама по собі вона практично не має ні запахом, ні смаком, але вона відмінно поєднується з будь-якими видами м'яса, овочами і крупами. Суп з Окарою і м'ясом буде дуже ситним і корисним, його рекомендують навіть дітям. Подають блюдо обов'язково гарячим.
1. Насамперед займуся фаршем: м'ясо мою і нарізаю шматочками, цибулину очищаю і нарізаю шматочками, потім пропускаю все через м'ясорубку і змішую з Окарою, трохи солю і перчу, вбиваю яйце і перемішую, формую фрикадельки невеликого розміру.
2. Чищу і мою картоплю з морквою. Картопля нарізаю невеликими кубиками, морква подрібнюю на дрібній тертці.
3. У каструлю наливаю воду і відправляю її на вогонь, після закипання закидаю картоплю і варю 5-7 хвилин.
4. До картоплі кладу морква і опускаю фрикадельки, варю ще хвилин 10-15, солю і перчу за смаком, накриваю кришкою і вимикаю вогонь.
5. Готовий суп наполягаю 10-15 хвилин, після чого розливаю по тарілках і подаю до столу гарячим.
- Вода очищена - 1 літр
- Картопля - 5 штук
- Морквина - 1 штука
- М'ясо курки - 150 грам
- Окара - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
1. Насамперед займуся фаршем: м'ясо мою і нарізаю шматочками, цибулину очищаю і нарізаю шматочками, потім пропускаю все через м'ясорубку і змішую з Окарою, трохи солю і перчу, вбиваю яйце і перемішую, формую фрикадельки невеликого розміру.
2. Чищу і мою картоплю з морквою. Картопля нарізаю невеликими кубиками, морква подрібнюю на дрібній тертці.
3. У каструлю наливаю воду і відправляю її на вогонь, після закипання закидаю картоплю і варю 5-7 хвилин.
4. До картоплі кладу морква і опускаю фрикадельки, варю ще хвилин 10-15, солю і перчу за смаком, накриваю кришкою і вимикаю вогонь.
5. Готовий суп наполягаю 10-15 хвилин, після чого розливаю по тарілках і подаю до столу гарячим.