Рецепт Суп з Окари і м'яса фото

Суп з Окари і м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Морква, Цибуля
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід
Супи

До складу повноцінного обіду обов'язково входить перше блюдо. Існує велика їх різноманітність, але про рецепт, як приготувати суп з Окари і м'яса, ви точно ще не чули, тому записуйте.

Окару використовують для приготування котлет, биточків, при випічці хлібобулочних виробів, додають в каші, підливи і багато іншого. Сама по собі вона практично не має ні запахом, ні смаком, але вона відмінно поєднується з будь-якими видами м'яса, овочами і крупами. Суп з Окарою і м'ясом буде дуже ситним і корисним, його рекомендують навіть дітям. Подають блюдо обов'язково гарячим.

1. Насамперед займуся фаршем: м'ясо мою і нарізаю шматочками, цибулину очищаю і нарізаю шматочками, потім пропускаю все через м'ясорубку і змішую з Окарою, трохи солю і перчу, вбиваю яйце і перемішую, формую фрикадельки невеликого розміру.

2. Чищу і мою картоплю з морквою. Картопля нарізаю невеликими кубиками, морква подрібнюю на дрібній тертці.

3. У каструлю наливаю воду і відправляю її на вогонь, після закипання закидаю картоплю і варю 5-7 хвилин.

4. До картоплі кладу морква і опускаю фрикадельки, варю ще хвилин 10-15, солю і перчу за смаком, накриваю кришкою і вимикаю вогонь.

5. Готовий суп наполягаю 10-15 хвилин, після чого розливаю по тарілках і подаю до столу гарячим.


  • Вода очищена - 1 літр
  • Картопля - 5 штук
  • Морквина - 1 штука
  • М'ясо курки - 150 грам
  • Окара - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
Окару використовують для приготування котлет, биточків, при випічці хлібобулочних виробів, додають в каші, підливи і багато іншого. Сама по собі вона практично не має ні запахом, ні смаком, але вона відмінно поєднується з будь-якими видами м'яса, овочами і крупами. Суп з Окарою і м'ясом буде дуже ситним і корисним, його рекомендують навіть дітям. Подають блюдо обов'язково гарячим.

1. Насамперед займуся фаршем: м'ясо мою і нарізаю шматочками, цибулину очищаю і нарізаю шматочками, потім пропускаю все через м'ясорубку і змішую з Окарою, трохи солю і перчу, вбиваю яйце і перемішую, формую фрикадельки невеликого розміру.

2. Чищу і мою картоплю з морквою. Картопля нарізаю невеликими кубиками, морква подрібнюю на дрібній тертці.

3. У каструлю наливаю воду і відправляю її на вогонь, після закипання закидаю картоплю і варю 5-7 хвилин.

4. До картоплі кладу морква і опускаю фрикадельки, варю ще хвилин 10-15, солю і перчу за смаком, накриваю кришкою і вимикаю вогонь.

5. Готовий суп наполягаю 10-15 хвилин, після чого розливаю по тарілках і подаю до столу гарячим.

Схожі рецепти