Рецепт Сирники з Окари фото

Сирники з Окари
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Овочі , Бобові , Соя
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Сирники
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Окара - соєву макуху, який залишається після варіння соєвого молока. Це побічний продукт, але не поспішайте його викидати! Пропоную приготувати з Окари дуже смачні сирники.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати сирники з Окари, я розповім нижче. За бажанням в сирники можна додати кокосову стружку або родзинки. На смак сирники схожі на традиційні, а ще містять багато білка.

  • Окара - 300 грам
  • Пшеничне борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рисове борошно - 2 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1-2 Щепоток
  • Цукор - 2-4 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
сирники з Окари - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
сирники з Окари - фото крок 2
Додайте в окару цукор, лимонний сік, ванілін і добре перемішайте. Спробуйте масу на смак, при необхідності скорегуйте склад.
сирники з Окари - фото крок 3
Додайте борошно і розпушувач, перемішайте.
сирники з Окари - фото крок 4
Сформуйте з маси сирники бажаного розміру.
сирники з Окари - фото крок 5
Розігрійте сковороду з маслом на середньому вогні. Викладіть сирники. Накрийте сковороду кришкою і смажте 3-5 хвилин. Переверніть сирники і смажте другу сторону ще 3-5 хвилин.
сирники з Окари - фото крок 6
Сирники з Окари готові, приємного вам апетиту!

Схожі рецепти