Сирники з Окари
(покроковий рецепт з фото)
Окара - соєву макуху, який залишається після варіння соєвого молока. Це побічний продукт, але не поспішайте його викидати! Пропоную приготувати з Окари дуже смачні сирники.
Докладніше, як приготувати сирники з Окари, я розповім нижче. За бажанням в сирники можна додати кокосову стружку або родзинки. На смак сирники схожі на традиційні, а ще містять багато білка.
- Окара - 300 грам
- Пшеничне борошно - 2 Ст. Ложки
- Рисове борошно - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1-2 Щепоток
- Цукор - 2-4 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Додайте в окару цукор, лимонний сік, ванілін і добре перемішайте. Спробуйте масу на смак, при необхідності скорегуйте склад.
Додайте борошно і розпушувач, перемішайте.
Сформуйте з маси сирники бажаного розміру.
Розігрійте сковороду з маслом на середньому вогні. Викладіть сирники. Накрийте сковороду кришкою і смажте 3-5 хвилин. Переверніть сирники і смажте другу сторону ще 3-5 хвилин.
Сирники з Окари готові, приємного вам апетиту!