Рецепт Суп з миня фото

Суп з миня
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Риба та морепродукти, Минь
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, Обід за 30 хвилин
Супи

Суп з миня вариться протягом півгодини. Миня чистити просто, а м'ясо цієї рибини - дуже смачне. Спробуйте зварити суп з миня в домашніх умовах. Простий рецепт - перед вами.

На обід зваріть чудовий суп з миня. Рибу використовувати, бажано, свіжу. Минь чистити дуже легко, зробивши прорізи на зябрах, шкурка рибини знімається як рукавичка. Можна, можливо, звичайно, пробувати її зняти інакше. На тертці потерти, наприклад. У суп з миня, крім зазначених інгредієнтів, підійде також корінь селери, петрушки, можна кріп додати або зварити такий суп з макаронами.

Як приготувати суп з миня?

1. Зніміть шкірку з миня, промийте, попатраєте. Наріжте шматочками.

2. Цибулину почистіть і дрібно наріжте. Морквину чистий, промийте і наріжте кружальцями. Kartoshku чистий, промийте і наріжте кубиками.

3. Овочі складіть у каструлю і залийте водою.

4. Ставте каструлю на вогонь і доводеті до кипіння.

5. Додайте в каструлю лавровий лист, перець і петрушку.

6. Через 4-5 хвилин вкладіть рибу і доведіть суп до кипіння.

7. Варіть суп на середньому вогні протягом 10-15 хвилин.

Суп з миня готовий! Прикрасьте зеленню. Подавайте з хлібом і сметаною.

Смачного!

  • Минь - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 4-5 штук
  • Петрушка подрібнена - 1 Ст. Ложка (сушена чи свіжа)
  • Вода - 1-1, 5 L
На обід зваріть чудовий суп з миня. Рибу використовувати, бажано, свіжу. Минь чистити дуже легко, зробивши прорізи на зябрах, шкурка рибини знімається як рукавичка. Можна, можливо, звичайно, пробувати її зняти інакше. На тертці потерти, наприклад. У суп з миня, крім зазначених інгредієнтів, підійде також корінь селери, петрушки, можна кріп додати або зварити такий суп з макаронами.

Як приготувати суп з миня?

1. Зніміть шкірку з миня, промийте, попатраєте. Наріжте шматочками.

2. Цибулину почистіть і дрібно наріжте. Морквину чистий, промийте і наріжте кружальцями. Kartoshku чистий, промийте і наріжте кубиками.

3. Овочі складіть у каструлю і залийте водою.

4. Ставте каструлю на вогонь і доводеті до кипіння.

5. Додайте в каструлю лавровий лист, перець і петрушку.

6. Через 4-5 хвилин вкладіть рибу і доведіть суп до кипіння.

7. Варіть суп на середньому вогні протягом 10-15 хвилин.

Суп з миня готовий! Прикрасьте зеленню. Подавайте з хлібом і сметаною.

Смачного!

Схожі рецепти