Рецепт Суп з фрикадельками і овочами фото

Суп з фрикадельками і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід
Супи

Суп з фрикадельками і овочами - корисне і дієтичне блюдо. Ви можете приготувати фарш для фрикадельок з будь-якого м'яса, а в сам суп додати трохи сушених ароматних лісових грибів.

Якщо комусь цікаво, як приготувати суп з фрикадельками і овочами, то прочитати про це краще в цьому рецепті. Для приготування цієї страви ви можете взяти будь-які фігурні макаронні вироби, тоді страви на вашому столі будуть красивими і різноманітними.

  • Овочевий бульйон - 1, 5 L
  • Макарони-бантики - 300 грам
  • Курячий фарш - 300 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Капуста савойська - 400 грам
  • Перець солодкий - 100 грам
  • Квасоля стручкова заморожена - 100 грам
  • Горошок зелений заморожений - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Цвітна капуста - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 200 грам
  • Селера черешкова - 30 грам
  • Сіль, спеції - За смаком
суп з фрикадельками і овочами - фото крок 1
Насамперед вам необхідно сформувати з фаршу м'ясні Круглики. Потім ці Круглики обсмажте з усіх боків на середньому вогні до появи коричневого відтінку. Бульйон поставте в каструльці на вогонь.
суп з фрикадельками і овочами - фото крок 2
Овочі підготуйте, вимийте, чистий, наріжте і натріть на тертці. Якщо у вас немає часу на те, щоб возитися з овочами, просто використовуйте вже готову заморожену суміш з пакета.
суп з фрикадельками і овочами - фото крок 3
Лук і селеру, порізаний заздалегідь, обсмажте на тій сковорідці, де смажилися м'ясні кульки. Перекладіть пасерування овочів в бульйон. Всипте решту овочів, варіть десять хвилин. Паралельно відваріть макарони до готовності.
суп з фрикадельками і овочами - фото крок 4
Покладіть в суп м'ясні кульки, варіть п'ять хвилин. На дно тарілки викладіть готові макарони. Залийте їх овочевим супом з фрикадельками. При бажанні можна додати в суп сметану.

Схожі рецепти