Суп з фрикадельками і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Суп з фрикадельками і овочами - корисне і дієтичне блюдо. Ви можете приготувати фарш для фрикадельок з будь-якого м'яса, а в сам суп додати трохи сушених ароматних лісових грибів.
Якщо комусь цікаво, як приготувати суп з фрикадельками і овочами, то прочитати про це краще в цьому рецепті. Для приготування цієї страви ви можете взяти будь-які фігурні макаронні вироби, тоді страви на вашому столі будуть красивими і різноманітними.
- Овочевий бульйон - 1, 5 L
- Макарони-бантики - 300 грам
- Курячий фарш - 300 грам
- Картопля - 300 грам
- Капуста савойська - 400 грам
- Перець солодкий - 100 грам
- Квасоля стручкова заморожена - 100 грам
- Горошок зелений заморожений - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Цвітна капуста - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Селера черешкова - 30 грам
- Сіль, спеції - За смаком
Насамперед вам необхідно сформувати з фаршу м'ясні Круглики. Потім ці Круглики обсмажте з усіх боків на середньому вогні до появи коричневого відтінку. Бульйон поставте в каструльці на вогонь.
Овочі підготуйте, вимийте, чистий, наріжте і натріть на тертці. Якщо у вас немає часу на те, щоб возитися з овочами, просто використовуйте вже готову заморожену суміш з пакета.
Лук і селеру, порізаний заздалегідь, обсмажте на тій сковорідці, де смажилися м'ясні кульки. Перекладіть пасерування овочів в бульйон. Всипте решту овочів, варіть десять хвилин. Паралельно відваріть макарони до готовності.
Покладіть в суп м'ясні кульки, варіть п'ять хвилин. На дно тарілки викладіть готові макарони. Залийте їх овочевим супом з фрикадельками. При бажанні можна додати в суп сметану.