Наваристий суп з фрикадельками і овочами
(покроковий рецепт з фото)
На вулиці похолодало, і хочеться чогось го наваристого, густого і ситного. Спробуйте мій суп з фрикадельками і овочами, бобовими та томатами. Блюдо ароматне і ситне, ідеальне для сімейного обіду!
Час варіння супу я вказала без урахування варіння м'ясного бульйону, який можна зварити заздалегідь і зберігати в холодильнику. Бульйон може бути не тільки свинячий, але і курячий або яловичий, вибирайте на свій смак. Замість локшини можна покласти в суп лангвіні або фарфалле. Дивіться рецепт, там детально написано, як приготувати наваристий суп з фрикадельками і овочами!
- М'ясний бульйон - 2 L
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідори - 100 грам (консервовані у власному соку)
- Квасоля консервована - 1 штука (банку)
- Локшина - 100 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 3 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
Підготуйте продукти для супу. Очистіть овочі, промийте. М'ясний бульйон доведіть до кипіння.
Шматочок свинини перекрутити на м'ясорубці, додайте половинку дрібно порізаного цибулю, зелень, сіль, перець чорний мелений. Перемішайте.
Мокрими руками сформуйте з фаршу фрикадельки. Очищену картоплю поріжте невеликими шматочками.
Опустіть в бульйон фрикадельки, картопля. Варіть 20 хвилин.
Поріжте цибулю, морква і болгарський перець. Обсмажте на двох столових ложках олії. Додати сіль за смаком.
Коли овочі будуть майже готові, додайте томатну пасту і томати у власному соку, попередньо зніміть з них шкірку (якщо вона є).
Додайте смажені овочі, квасоля (рідина обов'язково потрібно злити, вона не потрібна).
Додайте локшину і проваріть суп 10 хвилин.
Готовий суп заправте свіжою зеленню і подайте до столу!