Наваристий суп із суміші бобовх і круп
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ділюся з вами рецептом приготування справжнього осіннього супу - наваристого, ситного і дуже поживного. Записуйте рецепт, як приготувати наваристий суп із суміші бобових і круп!
Ароматний суп з суміші бобових і круп дуже подобається моїй родині, в ньому дуже багато клітковини, він одночасно легкий, оскільки готується на воді, і ситний. Подаю я такий супчик невеликими порціями, після яких все одно ніхто не залишається голодним. Мої рідні люблять їсти цей суп з грінками і печінковим паштетом, так уже повелося в нашій сім'ї. Пропоную і вам спробувати такий суп і оцінити його.
- Гайка - 1/2 склянки
- Перлова крупа - 1/3 склянки
- Сочевиця червона - 2/3 склянки
- Мал - 1/3 склянки
- Вода - 2, 5-3 L
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Лавровий лист - 1 штука
- Розмарин - 1 Чайна ложка (сушений)
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Щоб перловка приготувалася одночасно з іншими крупами і бобовими, я замочила її в холодній воді на 6 годин.
Суміш бобових (сочевицю, гайка) гарненько промийте, поки вода після промивки не буде залишатися повністю прозорою.
У толстодонной каструлі розігрійте олію, додайте сочевицю, нут і попередньо замочену перловку. На повільному вогні обсмажте цю суміш протягом 10-15 хвилин.
Потім відправте в каструлю промитий рис, можна також додати гречку. Залийте все водою (або ж бульйоном). Кількість води можете варіювати в залежності від того, наскільки густий суп ви хочете отримати. Я люблю їсти такий суп, щоб він був чимось середнім між супом і кашею, щоб було багато гущі і трохи рідини. Надішліть каструлю на вогонь і варіть після закипання хвилин 10.
Після цього додайте в каструлю крупно порізану цибулину, сіль, спеції за смаком, обов'язково розмарин (свіжий або сушений), часник. Накрийте суп кришкою і варіть до готовності (приблизно 20-30 хвилин). Якщо суп виходить густоват, додайте ще води. Якщо ж занадто рідкий, то кришкою Не закривайте. Для 10 хвилин до готовності додайте лавровий листок і спробуйте на сіль.
Наваристий супчик готовий. Подавайте гарячим!