Суп з брокколі з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Брокколі-чіз-суп - це дуже смачний суп-пюре з капусти брокколі з великою кількістю сиру і вершків. Ніжна текстура супу, приємний смак, а головне користь для вашого шлунка!
Опис приготування:
Отже, як приготувати найсмачніший суп з брокколі? Я розповім вам! Цей суп не тільки смачний, завдяки вершкам і сиру, але і дуже корисний, адже там багато клітковини і фітохімічних речовин, які допомагають нам бути здоровими! Цей овоч багатий безліччю вітамінів і мінералів, серед яких вітаміни А, Q9, До, З, а також калій, фосфор, залізо, кальцій і магній. Дивовижно, але за кількістю кальцію брокколі не поступається всім відомому молоку, а також містить добову норму вітаміну С! Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати"Суп з брокколі з сиром" !
- Овочевий бульйон - 1, 5 склянки (можна м'ясної)
- Брокколі - 2 склянки (порізана)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Часник - 2 зубчики
- Вершки - 0, 5 склянки
- Сир тертий - 2 склянки
- Петрушка - 1 пучок (для подачі)
1. Підготуйте продукти для супу. Якщо брокколі заморожена, як у мене, то розморожувати її не потрібно. Очистіть і поріжте інші овочі: цибуля кубиками, морква тонко кружечками, часник на 4 частини. Замість бульйону можна використовувати воду, але смак буде менш насиченим.
2. Складіть в каструлю порізані овочі, додайте сіль, перець, бульйон. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть до м'якості капусти, приблизно 10-15 хвилин.
3. Занурювальним блендером пюріруйте суп до однорідного стану.
4. Додайте сир, дайте йому розплавитися в гарячому супі, необхідності знову ставити на вогонь немає. Додайте вершки, перемішайте. Суп готовий!
5. Розлийте суп по тарілочках, покладіть зверху посічену петрушку і столову ложку тертого сиру. Приємного!