Рецепт Суп із зеленої сочевиці фото

Суп із зеленої сочевиці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування
На обід , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Весна - пора авітамінозу. Як уникнути занепаду сил? відповідь проста - їжте суп із зеленої сочевиці! Сочевиця містить чимало вітамінів і мінералів, і тому стане прекрасною підмогою весняною порою.

Опис приготування:

Суп із зеленої сочевиці до сих пір є екзотикою для більшості з нас. Але це тільки тому, що ми не знаємо, як смачно і корисно chechevitsa. Пропоную вам спробувати! А починати потрібно з рецепта приготування супу із зеленої сочевиці:

1. Сочевицю промийте і замочіть в холодній воді на пару годин. Потім промийте ще раз і дайте їй стекти.

2. Цибулю очистіть і дрібно накришити. У каструлі нагрійте рослинну олію, додайте цибулю і обсмажуйте 10 хвилин. Потім додайте паприку і орегано і обсмажуйте ще хвилину.

3. Додайте в каструлю промиту сочевицю, овочевий бульйон, томати і томатну пасту. Дайте супу закипеть, а потім залиште на повільному вогні на 5 хвилин.

4. Моркву і селеру наріжте півкільцями. Перекладіть нарізані овочі в каструлю, додайте лавровий лист, сіль і спеції. Закрийте каструлю кришкою і залиште на 40 хвилин.

Суп із зеленої сочевиці готовий! Подавайте зі свіжою зеленню і сметаною. Смачного!

  • Зелена сочевиця - 280 грам
  • Оливкова олія - 17 мілілітрів
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Томати - 400 грам (використовуйте консервовані томати у власному соку.)
  • Морква - 200 грам
  • Зелена стручкова квасоля - 150 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Овочевий бульйон - 2 L
  • Томатна паста - 50 грам
  • Мелена паприка - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Стеблова селера - 150 грам
  • Сіль, спеції - - За смаком
Суп із зеленої сочевиці до сих пір є екзотикою для більшості з нас. Але це тільки тому, що ми не знаємо, як смачно і корисно chechevitsa. Пропоную вам спробувати! А починати потрібно з рецепта приготування супу із зеленої сочевиці:

1. Сочевицю промийте і замочіть в холодній воді на пару годин. Потім промийте ще раз і дайте їй стекти.

2. Цибулю очистіть і дрібно накришити. У каструлі нагрійте рослинну олію, додайте цибулю і обсмажуйте 10 хвилин. Потім додайте паприку і орегано і обсмажуйте ще хвилину.

3. Додайте в каструлю промиту сочевицю, овочевий бульйон, томати і томатну пасту. Дайте супу закипеть, а потім залиште на повільному вогні на 5 хвилин.

4. Моркву і селеру наріжте півкільцями. Перекладіть нарізані овочі в каструлю, додайте лавровий лист, сіль і спеції. Закрийте каструлю кришкою і залиште на 40 хвилин.

Суп із зеленої сочевиці готовий! Подавайте зі свіжою зеленню і сметаною. Смачного!

Схожі рецепти