Суп із зеленої гречки простий
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям перших страв! Сьогодні я розповім, як приготувати суп із зеленої гречки простий. Блюдо вийде дуже ситним, наваристим і смачним. Приступаємо до приготування?
Це відмінний варіант супчика для обіду або вечері. Оригінальність йому надає смак зеленої гречки. Суп наваристий, дуже ситний і смачний. Подобається і дорослим, і діткам. Обов'язково випробуйте рецепт будинку!
- Куряча грудка - 120 грам
- Вермішель - 120 грам
- Зелена гречка - 60 грам
- Морква, ріпчаста цибуля - по 30 Грам
- Зелень, сіль, спеції - За смаком
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Чіабатта - За смаком (для подачі )
Готуємо основні інгредієнти.
Курячі грудки промиваємо, заливаємо водою, додаємо зелень і лавровий лист. Варимо бульйон.
Локшину відварюємо, промиваємо холодною водою і відкидаємо на друшляк.
Зелену гречку злегка обсмажити на олії, потім додаємо воду і варимо до готовності.
Зелену гречку злегка обсмажити на олії, потім додаємо воду і варимо до готовності.
Нарізаємо цибулю, морква і відварену курячу грудку соломкою.
Обсмажуємо все на рослинному маслі, додаємо в бульйон. Відправляємо туди гречку і локшину. Варимо хвилин 10, потім додаємо рубану зелень і знімаємо з вогню. Суп із зеленою гречкою готовий, смачного!