Рецепт Стіжки з фаршу фото

Стіжки з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную вам незвичайний варіант, як приготувати стіжки з фаршу в домашніх умовах. Блюдо підійде навіть на святковий стіл! Цікаве ситне блюдо подобається всім, головне - виберіть начинки.

Опис приготування:

Начинку для цієї страви можна вибрати будь-яку. Стіжки також роблять в різних формах. Я вирішила зробити їх плоскими і відкритими. Нерідко стіжки з фаршу готують конусоподібної форми з різною начинкою, заливають соусом і посипають сиром. Запікаються вони не більше 20 хвилин.


  • Фарш - 500 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сир - 200 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Спеції - За смаком
  • Суха гірчиця - 1 Чайна ложка
стіжки з фаршу - фото крок 1
1. Готуємо основні продукти. Фарш можна взяти вже готовий. На цей раз я вирішила взяти свинячо-яловичий.
стіжки з фаршу - фото крок 2
2. Розбиваємо яйця в ємність, додаємо трохи майонезу і спецій.
стіжки з фаршу - фото крок 3
3. Додаємо гірчицю, добре збиваємо. Маса повинна вийти густуватої.
стіжки з фаршу - фото крок 4
3. Формуємо з фаршу плоскі котлетки, трохи придавлюємо середину (для начинки). Тим часом шаткуємо цибулю і натираємо сир.
стіжки з фаршу - фото крок 5
4. В середину викладаємо цибулю і сир (можна додати нарізане варене яйце або картопля, помідори, гриби), промазуємо яєчним соусом, засипаємо сиром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
стіжки з фаршу - фото крок 6
5. Запікаємо не більше 20 хвилин і подаємо в гарячому вигляді! Можна прикрасити зеленню.

Схожі рецепти