Рецепт Стейк (kijuç) фото

Стейк (kijuç)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Стейк

Це смачне слово стейк! Воно відразу асоціюється з великим і соковитим шматком м'яса. Але це не завжди так. Є й багато рибних страв подібного виду. І вони нітрохи не гірше м'ясних. Готуємо стейк з кіжуча.

Дізнайтеся і ви, як приготувати стейк (kijuç), який ми будемо робити в азіатському стилі з соєвим соусом. Дуже цікавий варіант для святкової вечері здивує багатьох гостей. Виглядає це гаряче блюдо як ресторанне. Подайте до нього картопляне пюре або рис з овочами.

  • Kijuç, стейк - 4 штуки
  • Петрушка суха - 1 Ст. Ложка
  • Кріп сухий - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин сухий - 1 Ст. Ложка
  • Насіння гірчиці - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 4 чайних ложки
  • Білий мелений перець - 0, 25 чайних ложки
стейк (kijuç) - фото крок 1
Стейки збризніть соєвим соусом, і обсипте перцем.
стейк (kijuç) - фото крок 2
Змішайте всі сухі трави і насіння гірчиці.
стейк (kijuç) - фото крок 3
Рибу натріть сухою сумішшю, а потім натріть маслом. Залиште її маринуватися на 20 хвилин.
стейк (kijuç) - фото крок 4
Розігрійте суху сковороду з антипригарним покриттям. Обсмажте на ній стейк з одного боку протягом 7-ми хвилин.
стейк (kijuç) - фото крок 5
Потім обсмажте його з іншого боку 7 хвилин. І знову переверніть.
стейк (kijuç) - фото крок 6
Готуйте з кожного боку ще по 5 хвилин. Загалом у вас піде 24 хвилини на зажарку. Приємною дегустації!

Схожі рецепти