Стегенця в духовці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Основні переваги такого блюда в його швидкості і простоті приготування, до того ж, і стегенця, і гарнір готуються одночасно разом. Обов'язково спробуйте!
Очищений і нарізаний картопля викладіть у форму для запікання. Зверху - посоленную і поперчённую курку. Випікайте при 200 градусах.
- Стегенця - 6 штук
- Картопля - 1 кілограм
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Оливкова олія - 20 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
Картоплю треба очистити і нарізати на дольки. Приправити сіллю і poperčite. Полийте злегка оливковою олією.
Курячі стегна (можна взяти стейки, стегна, гомілки) вивалявся в спеціях і солі.
Форму краще застелити фольгою або пергаментом для випічки. Покладіть в форму картопля. Під шкірку стегенець вкладіть пластинки часнику. Покладіть стегенця поверх картоплі. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте все разом в духовці.
Подайте до столу з зеленню. Смачного!