Стегенця в духовці з скоринкою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі дуже простий рецепт стегенець в духовці з скоринкою: ароматних, апетитних і неймовірно пікантних. Це прекрасний варіант основного блюда для обіду або вечері.
Це досить простий рецепт будришек в духовці з скоринкою, який можна сміливо назвати варіантом на швидку руку. У маринаді, крім зазначених спецій, можете використовувати гірчицю, гострий або соєвий соус, а також найрізноманітніші трави.
- Лимон - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Куркума - 0.5 чайних ложки
- Насіння фенхелю - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Паприка - 0.5 чайних ложки
- Чилі - 1 щіпка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Чорний перець - 1 щіпка
- Стегенця - 6-8 штук
- Мед - 1 Чайна ложка
1. У глибоку миску викладіть всі інгредієнти для маринаду: сік одного лимона, мідь, часник, сіль, чорний і чилі перці, kurkumu, корицю, паприка. Влийте оливкова олія (також можна використовувати вершкове масло), додайте насіння фенхелю.
2. Стегенця вимийте, обсушити і викладіть в мисочку з маринадом. Акуратно перемішайте, щоб рівномірно розподілити маринад. Якщо час дозволяє, накрийте мисочку і приберіть в холодильник на пару годин.
3. Змастіть трохи маслом жароміцних форму і викладіть в неї промаринуватися курочку. Надішліть в розігріту до 220 градусів духовку.
4. Запікайте хвилин 40-55 (в залежності від розміру шматочків).
5. От і все, стегенця в духовці з скоринкою в домашніх умовах готові. Подавайте їх до столу з улюбленим гарніром, овочами або соусом до смаку. Смачного!