Рецепт Стегенця в духовці з скоринкою фото

Стегенця в духовці з скоринкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Курячі стегенця
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную вашій увазі дуже простий рецепт стегенець в духовці з скоринкою: ароматних, апетитних і неймовірно пікантних. Це прекрасний варіант основного блюда для обіду або вечері.

Це досить простий рецепт будришек в духовці з скоринкою, який можна сміливо назвати варіантом на швидку руку. У маринаді, крім зазначених спецій, можете використовувати гірчицю, гострий або соєвий соус, а також найрізноманітніші трави.

  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Куркума - 0.5 чайних ложки
  • Насіння фенхелю - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Паприка - 0.5 чайних ложки
  • Чилі - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Стегенця - 6-8 штук
  • Мед - 1 Чайна ложка
стегенця в духовці з скоринкою - фото крок 1
1. У глибоку миску викладіть всі інгредієнти для маринаду: сік одного лимона, мідь, часник, сіль, чорний і чилі перці, kurkumu, корицю, паприка. Влийте оливкова олія (також можна використовувати вершкове масло), додайте насіння фенхелю.
стегенця в духовці з скоринкою - фото крок 2
2. Стегенця вимийте, обсушити і викладіть в мисочку з маринадом. Акуратно перемішайте, щоб рівномірно розподілити маринад. Якщо час дозволяє, накрийте мисочку і приберіть в холодильник на пару годин.
стегенця в духовці з скоринкою - фото крок 3
3. Змастіть трохи маслом жароміцних форму і викладіть в неї промаринуватися курочку. Надішліть в розігріту до 220 градусів духовку.
стегенця в духовці з скоринкою - фото крок 4
4. Запікайте хвилин 40-55 (в залежності від розміру шматочків).
стегенця в духовці з скоринкою - фото крок 5
5. От і все, стегенця в духовці з скоринкою в домашніх умовах готові. Подавайте їх до столу з улюбленим гарніром, овочами або соусом до смаку. Смачного!

Схожі рецепти