Рецепт Справжній чізкейк «Нью-Йорк» фото

Справжній чізкейк «Нью-Йорк»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Вершковий сир, Сир
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Чізкейк

Історія створення чизкейка налічує тисячоліття. Перші згадки про нього були ще в 8 назавжди п. Е. Раніше цю випічку було складно повторити, але в 1929 році з'явився знаменитий американський десерт.

Тепер кожен знає, як приготувати справжній чізкейк "нью-Йорк" . А якщо ви ще немає, то вам сподобається мій рецепт. Основу роблять з печива, а головний інгредієнт - м'який сир (найкраще "філадельфія" ). Дуже приємний вершковий смак поєднується з ягідним кисло-солодким сиропом або соусом.

  • Цукрове печиво - 110 грам
  • Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
  • Цукор - 315 грам(15 г - в печиво, 300 г - в сир)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Крем - 70 грам
  • Вершковий сир - 230 грам
  • Сік лимона - 2 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Яйце - 2 штуки
справжній чізкейк
Форму для випічки змастіть маслом. Подрібніть печиво в крихту. Додайте масло з цукром. Розітріть масу. Викладіть її на дно форми.
справжній чізкейк
Крихітку рівномірно утрамбувати. Надішліть пекти основу при 160 градусах в духовку на 13 хвилин. Після цього остудіть основу.
справжній чізкейк
Поки зробіть начинку. Збийте сир на невеликій швидкості міксером (1 хвилину). Додайте половину цукру і сіль. Масу ще раз збийте. Потім всипте цукор і збийте. Далі додайте сік лимона, сметану і ванілін. Знову збивайте масу 1 хвилину.
справжній чізкейк
Потім додайте яйця (по одному), збиваючи кожен раз по 1-ій хвилині. Готову масу перелийте в основу з печива.
справжній чізкейк
Випікайте чізкейк 10 хвилин при 260 градусах в духовці. Потім зменшіть температуру до 200 градусів. Через 20-30 хвилин зменшіть температуру до 150 градусів. Запікайте десерт до золотистої скоринки, у сумі - 90 хвилин.
справжній чізкейк
Готовий чізкейк остудіть при кімнатній температурі 2, 5-3 годину, потім надішліть його в холодильник ще на 3 годину. Подавайте випічку з солодким соусом. Приємного чаювання!

Схожі рецепти