Рецепт Справжній чізкейк «Нью-Йорк» фото

Справжній чізкейк «Нью-Йорк»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вершковий сир , Сир
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Чізкейк
Кількість порцій: 8
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Історія створення чизкейка налічує тисячоліття. Перші згадки про нього були ще в 8 назавжди п. Е. Раніше цю випічку було складно повторити, але в 1929 році з'явився знаменитий американський десерт.

Опис приготування:

Тепер кожен знає, як приготувати справжній чізкейк"Нью-Йорк" . А якщо ви ще немає, то вам сподобається мій рецепт. Основу роблять з печива, а головний інгредієнт - м'який сир (найкраще"Філадельфія" ). Дуже приємний вершковий смак поєднується з ягідним кисло-солодким сиропом або соусом.

  • Цукрове печиво - 110 грам
  • Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
  • Цукор - 315 грам(15 г - в печиво, 300 г - в сир)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Крем - 70 грам
  • Вершковий сир - 230 грам
  • Сік лимона - 2 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Яйце - 2 штуки
справжній чізкейк
Форму для випічки змастіть маслом. Подрібніть печиво в крихту. Додайте масло з цукром. Розітріть масу. Викладіть її на дно форми.
справжній чізкейк
Крихітку рівномірно утрамбувати. Надішліть пекти основу при 160 градусах в духовку на 13 хвилин. Після цього остудіть основу.
справжній чізкейк
Поки зробіть начинку. Збийте сир на невеликій швидкості міксером (1 хвилину). Додайте половину цукру і сіль. Масу ще раз збийте. Потім всипте цукор і збийте. Далі додайте сік лимона, сметану і ванілін. Знову збивайте масу 1 хвилину.
справжній чізкейк
Потім додайте яйця (по одному), збиваючи кожен раз по 1-ій хвилині. Готову масу перелийте в основу з печива.
справжній чізкейк
Випікайте чізкейк 10 хвилин при 260 градусах в духовці. Потім зменшіть температуру до 200 градусів. Через 20-30 хвилин зменшіть температуру до 150 градусів. Запікайте десерт до золотистої скоринки, у сумі - 90 хвилин.
справжній чізкейк
Готовий чізкейк остудіть при кімнатній температурі 2, 5-3 годину, потім надішліть його в холодильник ще на 3 годину. Подавайте випічку з солодким соусом. Приємного чаювання!

Схожі рецепти