Рецепт «спокуса Янсона» фото

«спокуса Янсона»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Шведська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви хочете відкрити для себе шведську кухню, не виходячи з будинку, тоді рекомендую спробувати традиційну страву "спокуса Янсона" . Неймовірно ароматна, ситна і дуже апетитна запіканка.

Основою цієї страви буде картопля і анчоуси. Ніжність запіканці надають вершки, а корочка з панірувальних сухарів - пікантність. "спокуса Янсона" чудово підійде для повноцінного обіду чи вечері.

  • Картопля - 600 грам (приблизно)
  • Анчоуси - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Очищений і подрібнену цибулю обсмажте 4-5 хвилин на вершковому маслі.
Жароміцних форму змажте маслом і викладіть третину картоплі.
Додайте анчоуси. Повторіть ще раз всі верстви.
Влийте вершки.
Запікайте 35-40 хвилин до готовності.

Схожі рецепти