Рецепт «спокуса Янсона» фото

«спокуса Янсона»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Шведська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви хочете відкрити для себе шведську кухню, не виходячи з будинку, тоді рекомендую спробувати традиційну страву"Спокуса Янсона" . Неймовірно ароматна, ситна і дуже апетитна запіканка.

Опис приготування:

Основою цієї страви буде картопля і анчоуси. Ніжність запіканці надають вершки, а корочка з панірувальних сухарів - пікантність. "Спокуса Янсона" чудово підійде для повноцінного обіду чи вечері.

  • Картопля - 600 грам (приблизно)
  • Анчоуси - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
& Quot; Спокуса Янсона
Вимийте і очистіть картопля, відділи філе anchousov.
& Quot; Спокуса Янсона
Очищений і подрібнену цибулю обсмажте 4-5 хвилин на вершковому маслі.
& Quot; Спокуса Янсона
Брусочками наріжте картоплю. Трохи посоліть і поперчіть.
& Quot; Спокуса Янсона
Жароміцних форму змажте маслом і викладіть третину картоплі.
& Quot; Спокуса Янсона
Розподіліть половину цибулі.
& Quot; Спокуса Янсона
Додайте анчоуси. Повторіть ще раз всі верстви.
& Quot; Спокуса Янсона
Останнім шаром викладіть картоплю.
& Quot; Спокуса Янсона
Влийте вершки.
& Quot; Спокуса Янсона
Присипте все панірувальними сухарями, а зверху викладіть вершкове масло. Надішліть форму в розігріту до 190 градусів духовку.
& Quot; Спокуса Янсона
Запікайте 35-40 хвилин до готовності.
& Quot; Спокуса Янсона
Ось таке"Спокуса Янсона" вийшло. Смачного!

Схожі рецепти